Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Boosterprik

Een boostervaccinatie is een extra prik om de bescherming tegen corona op peil te brengen. De boosterprik kan in ieder geval 3 maanden na de laatste coronavaccinatie of -besmetting gegeven worden. Meer informatie over de boosterprik vind je op rivm.nl.

Je kunt kiezen voor een boosterprik met een mRNA- of Janssen-vaccin:

Boosterprik met mRNA-vaccin

Iedereen vanaf 12 jaar kan een boosterprik krijgen. Voor jongeren tot en met 15 jaar moet er een ouder mee.

Zonder afspraak

Je kunt zonder afspraak langskomen op onze vaccinatielocaties. Bekijk de locaties en actuele openingstijden. Neem je mondkapje en identiteitsbewijs mee. 

Met afspraak

Je kunt je boosterprik ook krijgen op afspraak. Dan gaat de afspraak ook iets sneller, omdat je dan al geregistreerd bent. Maak online een afspraak op coronavaccinatie-afspraak.nl. Je hebt hiervoor een DigiD nodig. Nog geen DigiD? Vraag hem hier aan. Als het online maken van een afspraak niet lukt, kun je bellen naar 0800 - 7070. 

Boosterprik met Janssen-vaccin

Dit is alleen mogelijk op afspraak bij onze vaccinatielocatie in Deventer en Zwolle. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0800 - 1295 (7 dagen per week 8 - 20 uur). 

Booster gehad? Voeg je QR-code toe

Vaccinaties worden niet automatisch omgezet tot QR-code. Daarom moet je na elke prik je vaccinatiegegevens opnieuw ophalen in de CoronaCheck-app door in te loggen met DigiD via het ‘+’teken rechtsboven in de app. Lees hier hoe. Heb je liever een papieren vaccinatiebewijs? Kijk dan op de website van CoronaCheck. Wanneer je geen smartphone of computer hebt kan je ook bellen met 0800 - 1421 om telefonisch een papieren vaccinatiebewijs aan te vragen. 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.