Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Er zijn zeven testlocaties in de regio IJsselland: in Deventer, Hardenberg, Ommen, Raalte, Steenwijk, IJsselmuiden en Zwolle. De adresgegevens en route vind je hieronder op deze webpagina. Je kunt een afspraak maken voor een test op het coronavirus via het landelijke afsprakennummer 0800 - 1202 (zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur).

Bij al onze testlocaties stap je uit de auto of van de fiets om je binnen te laten testen. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondneusmasker.

Testlocatie coronavirus Deventer

De testlocatie van GGD IJsselland in Deventer vind je aan de Hannoverstraat 2. Dit is een voormalig groencentrum. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Je vindt ons achterop het parkeerterrein, naast de Gamma en de Subway. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen van de testlocatie van GGD IJsselland helemaal achterop het parkeerterrein (dus niet parkeren bij de Gamma of de Subway). Je kunt bij deze testlocatie binnen in de locatie of buiten bij de ingang van de locatie wachten tot je aan de beurt bent. Hou minimaal 1½ meter afstand van elkaar.

Testlocatie coronavirus Hardenberg

De testlocatie in Hardenberg is op het adres Kollergang 5. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Ga vanaf de N34 of vanuit Hardenberg de N343 op richting Slagharen en Dedemsvaart en het bedrijventerrein Haardijk. Sla bij het eerste verkeerslicht linksaf, richting bedrijventerrein Haardijk, de straat Koningsspil in. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar de Kollergang. Na ongeveer 150 meter vind je de testlocatie aan je linkerhand. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein dat voor en naast het gebouw ligt. De ingang van de testlocatie is aan de linkerkant van het gebouw.

Testlocatie coronavirus Ommen

De testlocatie van GGD IJsselland in Ommen is gevestigd aan de Veldkampweg 23. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Je rijdt vanaf de Slagenweg de Veldkampweg in en vindt ons na de flauwe bocht naar links aan je rechterhand. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent.

Testlocatie coronavirus Raalte

De testlocatie in Raalte is op het adres Zompstraat 27. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Ga vanaf de N35 de Almelosestraat in richting het bedrijventerrein De Zegge; deze weg heet na een paar honderd meter Klipperweg. Volg de Klipperweg tot het eind. Sla bij de T-splitsing linksaf en ga de Zompstraat op. Ga na 300 meter linksaf net voor het bedrijf ‘Korbeld’. Je vindt de testlocatie in het gebouw links van Korbeld, toegang vanaf de Karveelstraat. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein direct na het gebouw. De ingang van de testlocatie is aan de zijkant van het gebouw, op het parkeerterrein.

Testlocatie coronavirus Steenwijk

Je vindt onze testlocatie in Steenwijk aan de Meppelerweg 32. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Rijd je via de A32 naar Steenwijk, afslag 5? Volg dan de borden richting Steenwijk, je rijdt dan meteen de Meppelerweg op. Blijf de borden richting Steenwijk volgen. De testlocatie is dichtbij het centrum aan je linkerhand, net voor (en tegenover) de bibliotheek. Kom je vanaf de andere kant, de Stationsstraat? Ga aan het eind van de Stationsstraat linksaf de Meppelerweg op. Je vindt onze testlocatie direct na de bibliotheek schuin aan de overkant, aan je rechterhand. Parkeren kan links van het gebouw.

Testlocatie coronavirus IJsselmuiden

De testlocatie in IJsselmuiden vind je op het adres Tasveld 17, op het bedrijventerrein Zendijk in een gebouw van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Rijd naar het bedrijventerrein Zendijk. Ga bij het kruispunt met verkeerslichten aan de Zwolseweg de weg Kleiland in en sla meteen linksaf de weg Tasveld in. Volg Tasveld met de bocht mee naar rechts tot het eind en ga bij de T-splitsing rechtsaf, de weg heet dan nog steeds Tasveld. Na ongeveer 250 meter vind je de testlocatie aan je rechterhand. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein dat naast en net voorbij het gebouw ligt. Daar vind je ook de ingang van de testlocatie.

Testlocatie Zwolle coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Zwolle is gevestigd aan de Ceintuurbaan 15. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Komende vanaf de A28 ga je direct na de McDonald’s rechtsaf en je vindt ons meteen links. Kom je vanaf het centrum van Zwolle dan bereik je ons via de Floresstraat. Je kunt dicht bij de ingang parkeren. Er staat een stoplicht buiten waaraan je kunt zien wanneer de eerstvolgende aan de beurt is. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. Na de test ga je via de zijkant van het gebouw weer naar buiten en kun je terug naar het parkeerterrein. Je vertrekt door het parkeerterrein rechtdoor te verlaten (achter de McDonald’s langs) of je rijdt rechtsaf het parkeerterrein af.

N.B. Gebruik je de navigatie om naar ons toe te rijden? Zorg dan dat je op tijd afslaat. Googlemaps en iPhone-maps tonen Ceintuurbaan 15 niet altijd juist, waardoor je te ver doorrijdt en niet makkelijk terug kunt. Neem ter hoogte van de McDonalds's de korte afslag naar onze testlocatie. Je kunt ook de volgende coördinaten kopiëren en plakken in Googlemaps/iPhone-maps: 52.521756, 6.116715