Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Er zijn vier testlocaties in de regio IJsselland. Je kunt een afspraak maken voor een test op het coronavirus via het landelijke afsprakennummer 0800 - 1202 (zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur).

Testlocatie coronavirus Deventer

De testlocatie van GGD IJsselland in Deventer vind je aan de Hannoverstraat 2 in Deventer. Dit is een voormalig groencentrum. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Je vindt ons achterop het parkeerterrein, naast de Gamma en de Subway. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen van de testlocatie van GGD IJsselland helemaal achterop het parkeerterrein (dus niet parkeren bij de Gamma of de Subway). Je kunt bij deze testlocatie binnen in de locatie of buiten bij de ingang van de locatie wachten tot je aan de beurt bent. Hou minimaal 1½ meter afstand van elkaar.

Testlocatie coronavirus Ommen

De testlocatie van GGD IJsselland in Ommen is gevestigd aan de Veldkampweg 23. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Je rijdt vanaf de Slagenweg de Veldkampweg in en vindt ons na de flauwe bocht naar links aan je rechterhand. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent.

Testlocatie coronavirus Steenwijk

De testlocatie van GGD IJsselland in Steenwijk is gevestigd in een witte unit aan de Dolderweg 1. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Kom je vanuit Steenwijk via de Produktieweg of Tukseweg dan vind je ons aan je linkerhand. Kom je vanaf de N334 en ga je direct na de rotonde vanaf de Hooidijk de Dolderweg op? Volg de weg, ook na de bocht. Je vindt ons aan je rechterhand. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. 

Belangrijk: deze testlocatie is beperkt toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is wel een rolplank, maar vanwege de draai naar rechts naar de ingang toe is de unit niet bereikbaar voor mensen in een elektrische rolstoel. We raden mensen in een elektrische rolstoel die getest willen worden in Steenwijk aan om een thuistest aan te vragen. 

Testlocatie Zwolle coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Zwolle is gevestigd aan de Ceintuurbaan 15. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Komende vanaf de A28 ga je direct na de McDonald’s rechtsaf en je vindt ons meteen links. Kom je vanaf het centrum van Zwolle dan bereik je ons via de Floresstraat. Je kunt dicht bij de ingang parkeren. Er staat een stoplicht buiten waaraan je kunt zien wanneer de eerstvolgende aan de beurt is. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. Na de test ga je via de zijkant van het gebouw weer naar buiten en kun je terug naar het parkeerterrein. Je vertrekt door het parkeerterrein rechtdoor te verlaten (achter de McDonald’s langs) of je rijdt rechtsaf het parkeerterrein af.

N.B. Gebruik je de navigatie om naar ons toe te rijden? Zorg dan dat je op tijd afslaat. Googlemaps en iPhone-maps tonen Ceintuurbaan 15 niet altijd juist, waardoor je te ver doorrijdt en niet makkelijk terug kunt. Neem ter hoogte van de McDonalds's de korte afslag naar onze testlocatie. Je kunt ook de volgende coördinaten kopiëren en plakken in Googlemaps/iPhone-maps: 52.521756, 6.116715