Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Er zijn vier testlocaties in de regio IJsselland. Je kunt een afspraak maken voor een test op het coronavirus via het landelijke afsprakennummer 0800 - 1202 (zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur).

Testlocatie Deventer coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Deventer is gevestigd in een witte unit op het parkeerterrein van de brandweerkazerne aan de Schonenvaardersstraat 5. Hier kun je op afspraak (via telefoon 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Je vindt ons op het parkeerterrein (hoek Schonenvaardersstraat en Kamperstraat). Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. 

Testlocatie Ommen coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Ommen is gevestigd aan de Veldkampweg 23-25. Hier kun je op afspraak (via telefoon 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Je rijdt vanaf de Slagenweg de Veldkampweg in en vindt ons na de flauwe bocht naar links aan je rechterhand. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent.

Testlocatie Steenwijk coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Steenwijk is gevestigd in een witte unit aan de Dolderweg 1. Hier kun je op afspraak (via telefoon 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Kom je vanuit Steenwijk via de Produktieweg of Tukseweg dan vind je ons aan je linkerhand. Kom je vanaf de N334 en ga je direct na de rotonde vanaf de Hooidijk de Dolderweg op? Volg de weg, ook na de bocht. Je vindt ons aan je rechterhand. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. 

Testlocatie Zwolle coronavirus

De testlocatie van GGD IJsselland in Zwolle is gevestigd aan de Ceintuurbaan 15. Hier kun je op afspraak (via telefoon 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Komende vanaf de A28 ga je direct na de McDonald’s rechtsaf en je vindt ons meteen links. Kom je vanaf het centrum van Zwolle dan bereik je ons via de Floresstraat. Je kunt dicht bij de ingang parkeren. Er staat een stoplicht buiten waaraan je kunt zien wanneer de eerstvolgende aan de beurt is. Wacht in je auto of bij je fiets tot je aan de beurt bent. Na de test ga je via de zijkant van het gebouw weer naar buiten en kun je terug naar het parkeerterrein. Je vertrekt door het parkeerterrein rechtdoor te verlaten (achter de McDonald’s langs) of je rijdt rechtsaf het parkeerterrein af en direct de Ceintuurbaan weer op (via de parallelweg).

N.B. Gebruik je de navigatie om naar ons toe te rijden? Zorg dan dat je op tijd afslaat. Googlemaps en iPhone-maps tonen Ceintuurbaan 15 niet altijd juist, waardoor je te ver doorrijdt en niet makkelijk terug kunt. Neem ter hoogte van de McDonalds's de korte afslag naar onze testlocatie. Je kunt ook de volgende coördinaten kopiëren en plakken in Googlemaps/iPhone-maps: 52.521756, 6.116715