Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Gemeenten

Rookvrije Generatie Award IJsselland: ga jij aan de slag?

De Rookvrije Generatie Award IJsselland is een regionale wedstrijd waarbij zowel inwoners van IJsselland als een jury stemmen op het beste initiatief dat werkt aan de rookvrije generatie. Ken jij een goed rookvrij initiatief? Of ben je zelf druk met een rookvrij initiatief of wil je dit nog opstarten? Meld de leukste rookvrije initiatieven uit jouw omgeving aan voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland! Het beste initiatief wint een mooie prijs.

Waarom een award?

Wij organiseren deze Rookvrije Generatie Award IJsselland om de personen en initiatieven die in IJsselland enthousiast bezig zijn met het organiseren en realiseren van rookvrije omgevingen in het zonnetje te zetten. Zo kunnen we elkaar inspireren en laten zien dat we stapje voor stapje meer in de buurt komen van de rookvrije generatie.

Ga zelf aan de slag of meld een ander aan 

Aanmelden kan tot en met 15 april 2022 via het aanmeldformulier op deze website. Je hebt dus nog alle tijd om een initiatief op te zetten en aan te melden! Initiatieven die al langer bestaan kunnen natuurlijk ook aangemeld worden. Je kunt ook een initiatief van een ander aanmelden of je kunt ze vragen zichzelf aan te melden. De lokale winnaars worden genomineerd voor de Rookvrije Generatie Award IJsselland.

Meer informatie

Heb je vragen over de  Rookvrije Generatie Award IJsselland? Stuur dan een mail naar rookvrij@ggdijsselland.nl, we helpen je graag verder. Lees meer informatie over de award op onze website.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.