Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Gemeenten

Winterregeling voor daklozen van kracht!

Gezien de weersverwachtingen met ware temperaturen van -3°C en gevoelstemperaturen van -5°C, met winterse neerslag in de avond en nacht, besluiten we de winterregeling weer in te laten gaan. De winterregeling zal van kracht zijn vanaf vandaag 7-3-2023 om 20:00 uur tot en met donderdag 9-3-2023 10:00 uur.

Daklozen zijn in koude periodes extra kwetsbaar, vooral als er ook sprake is van middelengebruik. Onderkoeling en bevriezing kunnen gevaarlijk zijn voor hun gezondheid. Tijdens de winterregeling wordt de groep ‘buitenslapers’ actief benaderd om in de opvang te gaan slapen.

Update 09-03-2023: De winterregeling wordt verlengd tot zondag 12 maart 10:00 uur. De temperaturen blijven de komende dagen rond het vriespunt met (winterse) neerslag. Hierdoor blijft de gevoelstemperatuur met name in de avond en nacht onder het vriespunt hangen. In de nacht van zaterdag op zondag gaan de temperaturen flink omhoog en is er geen noodzaak meer voor de winterregeling.

Lees meer over de winterregeling.
 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.