Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home Corona

Corona

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Dat doen we door ons te houden aan maatregelen en bij klachten thuis te blijven. GGD IJsselland helpt mee in de bestrijding door het uitvoeren van de coronatest, bron- en contactonderzoek en coronavaccinatie. Op deze pagina vind je informatie over corona, de huidige maatregelen en de ontwikkeling van het coronavirus bij regio IJsselland.

CoronaCheck

Informatie vind je op de pagina over CoronaCheck.

Wat zijn de huidige maatregelen?

Op rijksoverheid.nl vind je actuele informatie over de maatregelen. Bekijk de samenvatting in beeld op rijksoverheid.nl of lees het nieuwsbericht op rijkoverheid.nl. Hierin staat dat de coronamaatregelen worden versoepeld. Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen, heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

Let op: op onze test- en vaccinatielocaties blijven de maatregelen van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje gelden. Lees hier meer over in het nieuwsbericht van GGD GHOR Nederland.

Ontwikkeling corona in regio IJsselland

Weten hoe het coronavirus zich ontwikkelt in de gemeenten in regio IJsselland? Bekijk de informatie op onze IJssellandscan of open de Coronamonitor die we wekelijks opstellen met Veiligheidsregio IJsselland.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.