Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeCorona Coronamonitor

Monitor van GGD IJsselland en Veiligheidsregio IJsselland

GGD IJsselland en Veiligheidsregio IJsselland willen gemeenten, organisaties en inwoners van de regio IJsselland wekelijks op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken op het gebied van corona. Dat doen wij aan de hand van de CoronaMonitor. In deze monitor komen de actuele ontwikkelingen rond zes onderwerpen aan bod:  

  • coronavirus,  
  • testen,
  • bron- en contactonderzoek,
  • zorgcontinu├»teit,
  • naleving
  • en handhaving.

Met de CoronaMonitor bieden we meer inzicht in de laatste stand van zaken rond het coronavirus en daarmee inwoners blijven stimuleren te voldoen aan de landelijk ingestelde maatregelen om het virus te bestrijden.De CoronaMonitor verschijnt elke woensdag.

Meer cijfers?

Wil je weten hoe het met het coronavirus gaat in de regio IJsselland of in de gemeente in deze regio waar je woont of werkt? Ga dan naar onze website IJssellandscan.nl en kijk bij 'Corona'. Elke dinsdag passen we daar onze informatie aan.

Meer informatie over corona

Meer weten over het coronavirus? Op onze website staat een coronapagina met algemene informatie, telefoonnummers en links.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.