Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeCorona Coronatest

Hoe regel je bewijs positieve coronatest (herstelbewijs)

Via CoronaCheck-app

Heb je een PCR-coronatest gedaan en was de uitslag positief? Dan kun je de uitslag ophalen in je CoronaCheck-app (als de positieve test niet jonger is dan 12 en niet ouder dan 180 dagen). Lukt dat niet? Bel dan naar 0800 - 5090.

Let op: In veel landen wordt de antigeentest niet geaccepteerd. Daarom ontvang je met een positieve antigeentest geen internationale QR-code. Deze sneltest wordt wel geaccepteerd voor de Nederlandse QR-code.

Kom je er niet uit? Dan kun je via onderstaand webformulier een bewijs bij ons opvragen als je in de regio IJsselland* woont. Je doet dit door onderstaand webformulier in te vullen. Let op: We kunnen het (herstel)bewijs van een positieve uitslag alleen opstellen als de positieve test bij de GGD geregistreerd staat. We controleren in dat geval je gegevens en sturen je het testbewijs toe in het Nederlands en in het Engels via een beveiligde e-mail.

*De volgende gemeenten liggen in IJsselland: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Woon je buiten de regio? Dan kun je via de GGD van die regio je positieve testbewijs (herstelbewijs) opvragen.

Opvragen bewijs van je positieve coronatest - herstelbewijs

Opvragen positieve coronatest (herstelbewijs)

Opvragen bewijs positieve coronatest

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.