Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeCorona Locaties corona

Test- en vaccinatielocaties corona

Vaccinatielocaties coronavirus

De vaccinatielocaties in de regio IJsselland hebben voldoende parkeerruimte en voor minder validen is ruimte om dichtbij de ingang te parkeren. Parkeren is gratis. De gebouwen zijn goed toegankelijk met bijvoorbeeld rolstoel, looprek of rollator. Er zijn ook rolstoelen te leen. Ben je iets te vroeg? Dan kun je binnen wachten in een speciale wachtruimte.

Op de website van GGD GHOR Nederland staan alle GGD vaccinatielocaties.

Vaccinatielocatie corona Dalfsen

Deze locatie is gevestigd in Kulturhus De Trefkoele+, het adres is Ruigedoornstraat 108. 

 • Parkeren: naast en achter de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein.
 • Toegankelijkheid: deze locatie is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.
 • Openingstijden: 7 dagen per week van 9 tot 15.30 uur.

Routebeschrijving

De Trefkoele+ is in het centrum van Dalfsen. Vanuit alle richtingen rijd je Dalfsen in. Je komt bij De Trefkoele+ uit vanaf de Henri Dunantstraat, vanaf de Polhaarweg en vanaf de Brethouwerstraat. Je rijdt het parkeerterrein op via de Henri Dunantstraat. Volg de gele borden van de gemeente. 

Openbaar vervoer

Er is een treinstation in Dalfsen en een bushalte vlakbij De Trefkoele+. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie corona Deventer

Deze locatie is gevestigd in het voormalig Morrespand, in Runshopping Centre De Snipperling.

 • Parkeren: voor de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein.
 • Toegankelijkheid: het gebouw is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.
 • Openingstijden: 7 dagen per week van 8 tot 18.30 uur.

Routebeschrijving

Volg de borden Runshopping Centre De Snipperling (advies: gebruik niet je navigatie naar het adres Essenstraat 35)Je vindt ons aan het kopse eind van het parkeerterrein, naast de Gamma. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen voor het GGD IJsselland-gebouw en volg de aanwijzingen op het parkeerterrein.

Openbaar vervoer

Runshopping Centre De Snipperling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Deventer is de reisduur met de bus ongeveer 15 minuten. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie corona Hardenberg

Deze locatie is in de Evenementenhal, het adres is Energieweg 2. 

 • Parkeren: er is een eigen parkeerterrein bij de hoofdingang.
 • Toegankelijkheid: ben je minder valide? Dan kun je de 2e parkeerinrit gebruiken om direct bij de ingang te parkeren.
 • Openingstijden: 7 dagen per week van 8 tot 18.30 uur.

Routebeschrijving

 • Vanuit richting Zwolle/Meppel: neem vanaf de A28 de afslag (21 of 22) richting Hardenberg. 
 • Vanuit richting Raalte: neem de N348/N48 richting Ommen. Ga vervolgens naar de N36/N34 richting Hardenberg. Neem bij Hardenberg de N343 en volg de borden naar de Evenementenhal. 

Openbaar vervoer

Deze locatie is ook met het openbaar vervoer goed bereiken (bushalte op 500 meter afstand). Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie corona Kampen

Deze locatie is in de grote witte tent tussen sporthal De Reeve en het stadhuis in op het Burgemeester Berghuisplein. 

 • Parkeren: er is een ruim parkeerterrein.
 • Toegankelijkheid: deze locatie is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.
 • Openingstijden: 7 dagen per week van 9 tot 16.30 uur (vaccineren is alleen op afspraak).

Routebeschrijving

Neem vanaf de Europa-Allee op de rotonde de afslag Kennedylaan (richting centrum). De toegang tot het Burgemeester Berghuisplein is meteen links, na het stadhuis. De route is met gele borden van de gemeente aangegeven. 

Openbaar vervoer

Kampen heeft 2 treinstations: Kampen en Kampen-Zuid. Er zijn bushaltes op enkele minuten lopen van de vaccinatielocatie. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de GGD-locatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie corona Wijhe

Deze mobiele (tijdelijke) vaccinatielocatie vind je op de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Raadhuisplein 1. 

 • Parkeren: er is een ruim parkeerterrein aanwezig.
 • Toegankelijkheid: deze locatie is toegankelijk voor minder validen met de rolstoel die aanwezig is op de locatie (voor mensen tot 150 kilo).

Routebeschrijving

 • Vanuit richting Zwolle: op de Rijkstraatweg (N337) neem je op de rotonde de 3e afslag naar de Raalterweg. Neem vervolgens de 1e afslag rechts en rijd door naar het parkeerterrein.
 • Vanuit richting Olst: op de Rijkstraatweg (N337) ga je op de eerste rotonde rechtdoor. Neem op de tweede rotonde de 1e afslag naar de Raalterweg. Neem vervolgens de 1e afslag rechts en rijd door naar het parkeerterrein.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte vlakbij de locatie. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie corona Zwolle

Deze locatie is gevestigd in de IJsselhallen, het adres is Rieteweg 4. Dit is een andere ingang dan die van de L-testlocatie die in een andere hal van de IJsselhallen is gevestigd.

 • Parkeren: de locatie heeft een ruim eigen parkeerterrein.
 • Toegankelijkheid: deze locatie is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.
 • Openingstijden: 7 dagen per week van 8 tot 18.30 uur.

Routebeschrijving

 • Vanaf de A28: neem de afslag Zwolle-Zuid (18). Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
 • Vanuit richting Raalte/Heino: ga vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten linksaf richting Ring Zuid. Volg de Ring en ga rechtsaf de N337 op (nog steeds Ring Zuid). Blijf op deze weg tot de afslag rechtsaf richting Veerallee/Centrum: ga hierin en volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Olst-Wijhe: volg de N337 tot je bij de stoplichten rechtsaf kunt richting Veerallee/Centrum. Volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Kampen: volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg de weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Volg de borden naar de IJsselhallen. Rijd voorbij het viaduct (A28) na het tankstation linksaf het parkeerterrein op.

Openbaar vervoer

De IJsselhallen in Zwolle zijn op 10 minuten loopafstand van NS station Zwolle (uitgang Centrum van het NS-station). Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Je kunt de Rieteweg ook met de bus bereiken. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Testlocaties coronavirus

Bij al onze testlocaties stap je uit de auto of van de fiets om je binnen te laten testen. Parkeren is gratis. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondneusmasker. Ben je afhankelijk van hulp om uit de auto te stappen of je voort te bewegen, neem dan zelf iemand mee die je kan helpen.

Afspraak maken

Je kunt alleen op afspraak terecht bij onze vaccinatielocaties. Op deze pagina lees je hoe je een afspraak kunt maken.

Testlocatie corona Deventer

Deze testlocatie vind je aan de Essenstraat 35 in Deventer. 

Soorten testen op deze locatie

 • PCR-test
 • Testen met voorrang voor medewerkers in zorg of onderwijs

Routebeschrijving

Volg de borden Runshopping Centre De Snipperling. (Advies: Gebruik niet je navigatie naar het adres Essenstraat 35). Je vindt ons aan het kopse eind van het parkeerterrein, naast de Gamma. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen voor de testlocatie van GGD IJsselland en volg de aanwijzingen op het parkeerterrein (dus niet parkeren bij de Gamma). De ingang van de testlocatie is aan de rechterkant van het gebouw. Je kunt bij deze testlocatie binnen in de locatie of buiten bij de ingang van de locatie wachten tot je aan de beurt bent. 

Testlocatie corona Hardenberg

Deze testlocatie vind je aan de Kollergang 5 in Hardenberg. 

Soorten testen op deze locatie

 • PCR-test
 • Testen met voorrang voor medewerkers in zorg of onderwijs

Routebeschrijving

Ga vanaf de N34 of vanuit Hardenberg de N343 op richting Slagharen en Dedemsvaart en het bedrijventerrein Haardijk. Sla bij het eerste verkeerslicht linksaf, richting bedrijventerrein Haardijk, de straat Koningsspil in. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts naar de Kollergang. Na ongeveer 150 meter vind je de testlocatie aan je linkerhand. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein dat voor en naast het gebouw ligt. De ingang van de testlocatie is aan de linkerkant van het gebouw.

Testlocatie corona IJsselmuiden

Deze testlocatie vind je aan Tasveld 17 in IJsselmuiden. Dit is op het bedrijventerrein Zendijk in het gebouw van Waterschap Drents Overijsselse Delta. 

Soort test op deze locatie

 • PCR-test

Routebeschrijving

Rijd naar het bedrijventerrein Zendijk. Ga bij het kruispunt met verkeerslichten aan de Zwolseweg de weg Kleiland in en sla meteen linksaf de weg Tasveld in. Volg Tasveld met de bocht mee naar rechts tot het eind en ga bij de T-splitsing rechtsaf, de weg heet dan nog steeds Tasveld. Na ongeveer 250 meter vind je de testlocatie aan je rechterhand. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein dat naast en net voorbij het gebouw ligt. Daar vind je ook de ingang van de testlocatie.

Testlocatie corona Ommen

Deze testlocatie is aan de Veldkampweg 23 in Ommen. 

Soort test op deze locatie

 • PCR-test

Routebeschrijving

Je rijdt vanaf de Slagenweg de Veldkampweg in en vindt ons na de flauwe bocht naar links aan je rechterhand. 

Testlocatie corona Raalte

Deze testlocatie is aan de Zompstraat 27 in Raalte.

Soort test op deze locatie

 • PCR-test

Routebeschrijving

Ga vanaf de N35 de Almelosestraat in richting het bedrijventerrein De Zegge; deze weg heet na een paar honderd meter Klipperweg. Volg de Klipperweg tot het eind. Sla bij de T-splitsing linksaf en ga de Zompstraat op. Ga na 300 meter linksaf net voor het bedrijf ‘Korbeld’. Je vindt de testlocatie in het gebouw links van Korbeld, toegang vanaf de Karveelstraat. Parkeer je auto of fiets op het parkeerterrein direct na het gebouw. De ingang van de testlocatie is aan de zijkant van het gebouw, op het parkeerterrein.

Testlocatie corona Steenwijkerland

Deze testlocatie vind je aan de Meppelerweg 32 in Steenwijk.

Soort test op deze locatie

 • PCR-test

Routebeschrijving

Rijd je via de A32 naar Steenwijk, afslag 5? Volg dan de borden richting Steenwijk, je rijdt dan meteen de Meppelerweg op. Blijf de borden richting Steenwijk volgen. De testlocatie is dichtbij het centrum aan je linkerhand, net voor (en tegenover) de bibliotheek. Kom je vanaf de Stationsstraat? Ga aan het eind van de Stationsstraat linksaf de Meppelerweg op. Je vindt onze testlocatie direct na de bibliotheek schuin aan de overkant, aan je rechterhand. Parkeren kan links van het gebouw.

Testlocatie corona Zwolle

De testlocatie is gevestigd in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. Deze locatie is goed toegankelijk voor minder validen (rolstoel, looprek).

Soorten testen op deze locatie

 • PCR-test
 • Testen met voorrang voor medewerkers in zorg of onderwijs

Routebeschrijving

 • Vanaf de A28: neem de afslag Zwolle-Zuid (18). Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
 • Vanuit richting Raalte/Heino: ga vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten linksaf richting Ring Zuid. Volg de Ring en ga rechtsaf de N337 op (nog steeds Ring Zuid). Blijf op deze weg tot de afslag rechtsaf richting Veerallee/Centrum: ga hierin en volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Olst-Wijhe: volg de N337 tot je bij de stoplichten rechtsaf kunt richting Veerallee/Centrum. Volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Kampen: volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg de weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Volg de borden naar de IJsselhallen. Rijd voorbij het viaduct (A28) na het tankstation linksaf het parkeerterrein op. Parkeer auto of fiets voor de IJsselhallen en ga te voet naar binnen. Volg daar de aangegeven route en aanwijzingen. 

Openbaar vervoer

De IJsselhallen in Zwolle zijn op 10 minuten loopafstand van NS station Zwolle (uitgang Centrum van het NS-station). Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Je kunt de Rieteweg ook met de bus bereiken. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.