Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeCorona Locaties coronavaccinatie

Locaties coronavaccinatie

De vaccinatielocaties in de regio IJsselland hebben voldoende parkeerruimte en voor minder validen is ruimte om dichtbij de ingang te parkeren. Parkeren is gratis. De gebouwen zijn goed toegankelijk met bijvoorbeeld rolstoel, looprek of rollator. Er zijn ook rolstoelen te leen. Ben je iets te vroeg? Dan kun je binnen wachten in een speciale wachtruimte. Vaccinatie is alleen op afspraak. Lees hier meer over vaccineren.

Iets verloren op een locatie voor coronavaccinatie (gevonden voorwerpen)? Vul het contactformulier in of bel naar: 038 - 428 14 28.

Vaccinatielocatie in Dalfsen

De vaccinatielocatie van GGD IJsselland in Dalfsen vind je straks in Kulturhus De Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108. Naast en achter de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein. De ingang is aan de voorkant van het gebouw. Het gebouw is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.

Route: De Trefkoele+ staat middenin Dalfsen.Vanuit alle richtingen rijd je Dalfsen in. Je komt bij De Trefkoele+ uit vanaf de Henri Dunantstraat, vanaf de Polhaarweg en vanaf de Brethouwerstraat. Je rijdt het parkeerterrein op via de Henri Dunantstraat. Volg voor de route de gele borden van de gemeente. Kom niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Openbaar vervoer: Er is een treinstation in Dalfsen en een bushalte vlakbij De Trefkoele+. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie in Deventer

De vaccinatielocatie van GGD IJsselland in Deventer vind je in het voormalige Morrespand in Runshopping Centre De Snipperling. Voor de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein. De ingang is aan de voorkant van het gebouw. Dit is een andere ingang dan die van de testlocatie die aan de rechterkant van het gebouw is gevestigd! Het gebouw is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.

Route: Volg de borden Runshopping Centre De Snipperling.(Advies: Gebruik niet je navigatie naar het adres Essenstraat 35). Je vindt ons aan het kopse eind van het parkeerterrein, naast de Gamma. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen voor het GGD IJsselland-gebouw en volg de aanwijzingen op het parkeerterrein (dus niet parkeren bij de Gamma). Kom niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Openbaar vervoer: Runshopping Centre De Snipperling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bushalte). De reisduur vanaf het treinstation in Deventer is ongeveer 15 minuten. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie in Hardenberg

De vaccinatielocatie in Hardenberg is in de Evenementenhal, Energieweg 2. De locatie heeft een eigen parkeerterrein bij de hoofdingang. Hieronder vind je de routebeschrijving. Ben je minder valide? Dan kun je de tweede parkeerinrit gebruiken om direct bij de ingang te parkeren.

Vanuit de richting Zwolle/Meppel: neem vanaf de A28 de afslag (21 of 22) richting Hardenberg. Vanuit de richting Raalte: neem de N348/N48 richting Ommen. Ga vervolgens naar de N36/N34 richting Hardenberg.
Neem bij Hardenberg de N343 en volg de borden naar de Evenementenhal. Parkeren kan bij de hoofdingang.

Openbaar vervoer: Evenementenhal Hardenberg is ook met het openbaar vervoer goed bereiken (bushalte op 500 meter afstand). Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie in Kampen

De vaccinatielocatie van GGD IJsselland in Kampen vind je straks in de grote witte tent tussen sporthal De Reeve en het stadhuis in op het Burgemeester Berghuisplein. Bij de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein. De ingang is duidelijk aangegeven. De vaccinatielocatie is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.

Route: Neem vanaf de Europa-Allee op de rotonde de afslag Kennedylaan (richting centrum). De toegang tot het Burgemeester Berghuisplein is meteen links, na het stadhuis. De route is met gele borden van de gemeente aangegeven. Kom niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Openbaar vervoer: Kampen heeft twee treinstations (Kampen en Kampen-Zuid).Er zijn bushaltes op enkele minuten lopen van de vaccinatielocatie. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de GGD-locatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie in Zwolle

De vaccinatielocatie in Zwolle is in de IJsselhallen, Rieteweg 4. De locatie heeft een ruim eigen parkeerterrein. Dit is een andere ingang dan die van de L-testlocatie die in een andere hal van de IJsselhallen is gevestigd! Hieronder vind je de routebeschrijving. 

Vanaf de A28: neem de afslag Zwolle-Zuid (18). Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
Vanuit de richting Raalte/Heino: Ga vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten linksaf richting Ring Zuid. Volg de Ring en ga rechtsaf de N337 op (nog steeds Ring Zuid). Blijf op deze weg tot de afslag rechtsaf richting Veerallee/Centrum: ga hierin en volg de borden richting de IJsselhallen.
Vanuit de richting Olst-Wijhe: Volg de N337 tot je bij de stoplichten rechtsaf kunt richting Veerallee/Centrum. Volg de borden richting de IJsselhallen.
Vanuit de richting Kampen: Volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg de weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Volg de borden naar de IJsselhallen. Rijd voorbij het viaduct (A28) na het tankstation linksaf het parkeerterrein op.

Openbaar vervoer: De IJsselhallen in Zwolle zijn op 10 minuten loopafstand van NS station Zwolle (uitgang Centrum van het NS-station). Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Je kunt de Rieteweg ook met de bus bereiken. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.