Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeCorona Locaties coronavaccinatie

Locaties coronavaccinatie

Beide vaccinatielocaties in de regio IJsselland hebben voldoende parkeerruimte en voor minder validen is ruimte om dichtbij de ingang te parkeren. Parkeren is gratis. De gebouwen zijn goed toegankelijk met bijvoorbeeld rolstoel, looprek of rollator. Er zijn ook rolstoelen te leen. Ben je iets te vroeg? Dan kun je binnen wachten in een speciale wachtruimte. Vaccinatie is alleen op afspraak. Lees hier meer over vaccineren.

Iets verloren op een locatie voor coronavaccinatie (gevonden voorwerpen)? Vul het contactformulier in of bel naar: 038 - 428 14 28.

Vaccinatielocatie in Zwolle: IJsselhallen, Rieteweg 4

De vaccinatielocatie heeft een ruim eigen parkeerterrein. Dit is een andere ingang dan die van de L-testlocatie die in een andere hal van de IJsselhallen is gevestigd! Hieronder vind je de routebeschrijving. 

Vanaf de A28: neem de afslag Zwolle-Zuid (18). Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
Vanuit de richting Raalte/Heino: Neem vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag Zwolle-Zuid. Volg deze route tot de rotonde, neem de afrit Zwolle-Zuid. Ga rechtdoor op de rotonde en sla rechtsaf op de Blaloweg.
Vanuit de richting Olst-Wijhe: Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de rotonde, neem de afrit Zwolle-Zuid. Ga rechtdoor op de rotonde en sla rechtsaf op de Blaloweg.
Vanuit de richting Kampen: Volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg de weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Volg de borden naar de IJsselhallen. Rijd voorbij het viaduct (A28) na het tankstation linksaf het parkeerterrein op.

Openbaar vervoer: De IJsselhallen in Zwolle zijn op 10 minuten loopafstand van NS station Zwolle (uitgang Centrum van het NS-station). Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Je kunt de Rieteweg ook met de bus bereiken. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie in Hardenberg: Evenementenhal, Energieweg 2

De vaccinatielocatie heeft een eigen parkeerterrein bij de hoofdingang. Hieronder vind je de routebeschrijving. Ben je minder valide? Dan kun je de tweede parkeerinrit gebruiken om direct bij de ingang te parkeren.

Vanuit de richting Zwolle/Meppel: neem vanaf de A28 de afslag (21 of 22) richting Hardenberg. Vanuit de richting Raalte: neem de N348/N48 richting Ommen. Ga vervolgens naar de N36/N34 richting Hardenberg.
Neem bij Hardenberg de N343 en volg de borden naar de Evenementenhal. Parkeren kan bij de hoofdingang.

Openbaar vervoer: Evenementenhal Hardenberg is ook met het openbaar vervoer goed bereiken (bushalte op 500 meter afstand). Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.