Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeMijn kind Afspraak Jeugdgezondheidszorg maken of verzetten

Afspraak Jeugdgezondheidszorg maken of verzetten

Is je kind verkouden en heeft het geen (negatieve) coronatest? Kom dan niet naar het consultatiebureau, maar verzet de afspraak. Ook broertjes en zusjes die verkouden zijn zonder (negatieve) coronatest mogen niet naar binnen op het consultatiebureau. 

Voor kinderen van 0 tot 12 jaar

Voor de ouder(s)/verzorger(s) van kinderen van 0 tot 12 jaar is er het online ouderportaal Mijn Kinddossier. Wil je een afspraak maken of verzetten met Jeugdgezondheidszorg? Dat kan telefonisch via 088 443 07 02.

Voor jongeren boven de 12 jaar

Een afspraak maken of verzetten met de afdeling Jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland kan telefonisch via 088 443 07 02 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur).

Inloopspreekuur op afspraak

Door de Corona maatregelen kan het inloopspreekuur niet doorgaan zoals je misschien gewend bent. Toch heb je korte maar belangrijke vragen die je met je jeugdverpleegkundige wilt bespreken. Vaak zijn dat vragen over de groei. Als je net ben bevallen van je baby, na een periode van minder eten in de peuterpuberteit, of wanneer je schoolgaande kind ziek is geweest wil je zekerheid dat je kind genoeg groeit. Tegelijk kan je ook vragen hebben over het ouderschap, hoe om te gaan met de dwarse buien van je peuter of het idee dat er misschien meer achter zit dat je kind niet naar school wilt. Voor dat soort én andere vragen over opvoeden en opgroeien kan je via het formulier ik heb een vraag over mijn kind aangeven dat je een afspraak wilt maken met je jeugdverpleegkundige. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen hoe we je goed en veilig kunnen helpen.  Je kunt ook contact opnemen via het telefoonnummer 088 - 443 07 02 (Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17.00 uur).

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.