Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeMijn kind Consultatiebureau

Consultatiebureau

Je vindt de jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland op consultatiebureaus en op scholen. Vooral ouders met baby's en peuters bezoeken het consultatiebureau vaak. Maar ook het gezondheidsonderzoek van kinderen van 5 of 6 jaar oud doen we op het consultatiebureau. Daarnaast kun je als ouder(s) met kinderen van 0 tot 18 jaar een consult op afspraak aanvragen. In Zwolle is het mogelijk om deel te nemen aan CenteringParenting op het consultatiebureau.

Alle vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma geven we op onze consultatiebureaus.

Coronavirus

In verband met de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus, gaat het werk van Jeugdgezondheidszorg iets anders dan je van ons gewend bent:

  • Waar mogelijk vinden contactmomenten plaats via (beeld)bellen. In Mijnkinddossier vind je de meest recente informatie over jouw afspraak.
  • Iedereen (vanaf 13 jaar) die een afspraak heeft bij de GGD vragen we om een mondneusmasker te dragen.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en medewerkers.
  • Kom met maximaal één ouder/begeleider naar een afspraak.
  • In verband met het coronavirus gaan de inloopspreekuren tijdelijk niet door. Je kunt wel een afspraak maken om even langs te komen. Bel daarvoor met 088 - 443 07 02 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken of verzetten

Ogentest

Op het consultatiebureau doen we verschillende oogtesten. Wil je thuis met je kind alvast oefenen voor de ogentest? bekijk de oogtesten dan alvast. Zo kun je samen kijken hoe dat straks gaat.

Wat vind jij van ons?

We horen graag wat jij van onze zorgverlening vindt en of je tips hebt waardoor we ons werk beter kunnen doen. Als je niet tevreden bent, praat daar dan over met de betrokken medewerker en/of zijn/haar leidinggevende. Kom je er niet uit, vul dan het online klachtenformulier in. Het gaat tenslotte om de zorg voor jouw kind.

Dit gebeurt er op het consultatiebureau

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.