Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeMijn kind Consultatiebureau

Consultatiebureau

Je vindt de jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland op consultatiebureaus en op scholen. Vooral ouders met baby's en peuters bezoeken het consultatiebureau vaak. Maar ook het gezondheidsonderzoek van kinderen van 5 of 6 jaar oud doen we op het consultatiebureau. Daarnaast kun je als ouder(s) met kinderen van 0 tot 18 jaar een consult op afspraak aanvragen. 

Alle vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma geven we op onze consultatiebureaus.

Is je kind verkouden en heeft het geen (negatieve) coronatest? Kom dan niet naar het consultatiebureau, maar verzet de afspraak. Ook broertjes en zusjes die verkouden zijn zonder (negatieve) coronatest mogen niet naar binnen op het consultatiebureau. 

Dit gebeurt er allemaal op het consultatiebureau

Inloopspreekuur op afspraak

Door de coronamaatregelen kan het inloopspreekuur niet doorgaan zoals je misschien gewend bent. Toch kun je korte maar belangrijke vragen hebben die je met je jeugdverpleegkundige wilt bespreken. Bijvoorbeeld over de groei van je kind, over ouderschap, over omgaan met dwarse buien of over voeding. Voor dat soort én andere vragen over opvoeden en opgroeien kan je via het formulier ik heb een vraag over mijn kind aangeven dat je een afspraak wilt maken met je jeugdverpleegkundige. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen hoe we je goed en veilig kunnen helpen.  Je kunt ook contact opnemen via het telefoonnummer 088 - 443 07 02 (Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17.00 uur).

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.