Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Cursussen

Cursus borstvoeding

Ben je in verwachting en hoop je straks borstvoeding te geven? Doe dan mee aan de gratis cursus ‘Borstvoeding, hoe gaat dat straks’. Een jeugdverpleegkundige van GGD IJsselland geeft je informatie, advies en handige tips. Dit helpt jou als je straks borstvoeding geeft. Ook als je weer aan het werk gaat. De cursus duurt 2 uur. Je partner is ook van harte welkom. 

Locaties

  • Hardenberg, LOC ruimte D0.34, Parkweg 1-7
  • Ommen, Gezondheidscentrum, Jhr. Van Nahuysstraat

Deze cursus is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Hardenberg en Ommen.

Meld je aan!

Meer informatie over borstvoeding vind je ook op:

Voorlichtingsavond aanstaand ouderschap

Verwacht je een kindje? Dan verandert er veel in je leven. Hoe kom je erachter wat je baby nodig heeft? Hoe kun je ook tijd vrijmaken voor jezelf en voor elkaar? Waar kun je terecht met vragen? Alle ouders ervaren momenten van onzekerheid en hebben behoefte aan bevestiging. Wil jij praktische tips en informatie? Kom dan naar de gratis informatieavond aanstaand ouderschap voor inwoners van gemeente Hardenberg/Ommen.

Locaties

  • Hardenberg, LOC ruimte D0.34, Parkweg 1-7
  • Ommen, Gezondheidscentrum, Jhr. Van Nahuysstraat

De avond is voor inwoners van gemeente Hardenberg/Ommen. Partners zijn van harte welkom. Data en tijden staan in het aanmeldformulier hieronder.

Meld je aan

Workshop voor ouders: EHBO aan baby's en kinderen

Actief bijdragen aan de veiligheid van jouw kind? Leer hoe je eerste hulp geeft aan je baby of jonge kinderen. Dit is een praktische workshop voor opvoeders: ouders, grootouders, etc. Deelname aan deze workshop kost €55,-. In veel gevallen kunnen de kosten via de aanvullende zorgverzekering vergoed worden.

Data en locaties

Als ouder kun je deelnemen aan de workshop op verschillende data en locaties in de regio IJsselland. Kijk voor informatie, data en locaties op de website die bij deze workshop hoort.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig via bovenstaande website. De workshop EHBO aan baby's en kinderen gaat uit van het Rode Kruis en is ontwikkeld in samenwerking met GHOR IJsselland en GGD IJsselland. Het is ook mogelijk een workshop op locatie te organiseren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Rode Kruis. Ga hiervoor naar de contactpagina van het Rode Kruis

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.