Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeMijn kind Gezondheidsonderzoeken 0 tot 18 jaar

Gezondheidsonderzoeken voor kinderen van 0 tot 18 jaar

Onze afdeling Jeugdgezondheidszorg biedt kinderen gezondheidsonderzoeken aan vanaf hun geboorte tot volwassenheid. Kies hieronder de leeftijd van je kind om te zien wat jullie van ons kunnen verwachten. Of lees onze brochure over gezond opgroeien.

Zwanger?

Op de website Groeigids.nl vind je informatie over een gezonde zwangerschap.

Inloopspreekuur op afspraak

Door de Corona maatregelen kan het inloopspreekuur niet doorgaan zoals je misschien gewend bent. Toch heb je korte maar belangrijke vragen die je met je jeugdverpleegkundige wilt bespreken. Vaak zijn dat vragen over de groei. Als je net ben bevallen van je baby, na een periode van minder eten in de peuterpuberteit, of wanneer je schoolgaande kind ziek is geweest wil je zekerheid dat je kind genoeg groeit. Tegelijk kan je ook vragen hebben over het ouderschap, hoe om te gaan met de dwarse buien van je peuter of het idee dat er misschien meer achter zit dat je kind niet naar school wilt. Voor dat soort én andere vragen over opvoeden en opgroeien kan je via dit formulier aangeven dat je een afspraak wilt maken met je jeugdverpleegkundige. Wij nemen dan contact met je op en bespreken samen hoe we je goed en veilig kunnen helpen.  Je kunt ook contact opnemen via het telefoonnummer 088 - 443 07 02 (Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17.00 uur).a

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.