Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Gezondheidsonderzoeken bij peuters

Je kunt op het consultatiebureau terecht met vragen over de gezondheid, ontwikkeling en opvoeding van je peuter. Samen met jou volgen we op het consultatiebureau de groei en ontwikkeling van je kind. Soms verwijzen we je kind door naar een specialist voor verder onderzoek en eventuele behandeling. Dit doen we in overleg met jou.

Naar het consultatiebureau

Tijdens jullie bezoeken aan het consultatiebureau weegt en meet de consultatiebureauassistente je kind. Voor sommige afspraken zetten we van tevoren een online vragenlijst voor je klaar in het online ouderportaal Mijn Kinddossier. Wil je deze thuis al invullen? Vergeet niet je eigen vragen vast op te schrijven.
Jullie komen de ene afspraak bij de jeugdarts en de andere bij de jeugdverpleegkundige. Ook krijgt je kind vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma.

Heb je vragen over het opvoeden en opgroeien van je kind? Deze kun je natuurlijk stellen aan de medewerkers van het consultatiebureau. Zij helpen je graag.

Telefonisch advies

De jeugdverpleegkundigen beantwoorden graag al je vragen. Heb je een dringende vraag? Bel ons via 088 443 07 02. De jeugdverpleegkundige belt je zo snel mogelijk terug.   

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.