Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home Mijn kind

Ik heb een beeldbelafspraak

Voor het beveiligd beeldbellen met inwoners en cliënten gebruiken wij Signal. Signal is een beveiligde, mobiele privé berichtenapplicatie die voldoet aan de laatste standaarden. Voor het gebruik van Signal is een smartphone en 06-nummer nodig. Om Signal te gebruiken, loop je de volgende stappen door.

Signal op een Android of iPhone telefoon installeren

 

  1. Download voor Android de Signal privéberichtenapp van de Signal Foundation in de Google Play Store (Android 4.0 en hoger)
    Download voor iPhone de Signal privéberichtenapp van Signal Messenger, LCC in de App Store (iOS 9 en hoger).
  2. Geef tijdens de installatie toestemming voor notificaties, contactpersonenlijst en bestanden. Zo kunnen we alle belangrijke informatie met je uitwisselen. Koppel Signal niet aan andere apps.
  3. Voer je telefoonnummer in. Bij het invoeren van je mobiele telefoonnummer kun je de ‘0’ van ‘06’ achterwege laten: +31 6 12345678. Let op: als je contact wilt leggen met een persoon via Signal, dan moet je zijn of haar contactgegevens eerst opslaan in je contactpersonenlijst van je telefoon. Herstart Signal en/of je telefoon om de synchronisatie direct te laten slagen.
  4. Heb je de verificatiecode per sms ontvangen? Dan kun je die invoeren.
  5. Gebruik je volledige voor- en achternaam en een profielfoto. Zo ben je goed vindbaar en zichtbaar.
  6. Aanbeveling: tik niet op de blauwe melding om van Signal de standaard Berichten-app te maken. Bepaalde voorzieningen van andere applicaties kunnen dan soms niet (meer) worden gebruikt. Dit verschilt per aanbieder van je mobiele apparaat.
  7. Signal is klaar voor gebruik!

Gebruik je liever de desktop versie van Signal? Je leest op de website van Signal hoe je dat kunt doen.
 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.