Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Data Rijksvaccinatieprogramma GGD IJsselland

Kies op de kaart hieronder de gemeente waar je woont om te zien wanneer en waar je je vaccinatie(s) kunt komen halen. Je vindt hier de data en locaties voor:

  • de vaccinaties voor 9-jarigen (zoals DTP en BMR),
  • de HPV-vaccinatie voor meisjes in het jaar dat ze 12 jaar worden maar ook voor de oudere meiden die deze vaccinatie willen inhalen
  • de vaccinatie meningokokken ACWY voor jongeren. Kijk voor meer informatie over de meningokokkenvaccinatie bij de veel gestelde vragen en antwoorden aan GGD IJsselland.
  • Ben je zwanger en wil je een afspraak maken voor de kinkhoestvaccinatie (22wekenprik)? Klik hieronder op de kaart op de gemeente waar je woont en daarna op de link naar het webformulier. Je kunt je vaccinatie(s) alleen halen in een consultatiebureau in de gemeente waar je woont.

Voor deze vaccinaties krijg je een uitnodiging via de post. Kom op tijd zodat we de vaccinaties veilig kunnen organiseren. Kun je (echt) niet op de datum of het tijdstip waarvoor je bent uitgenodigd? We organiseren elke maand op elke locatie een uitwijkmiddag. Daar kun je alleen op afspraak terecht (bel ons of gebruik ons contactformulier).

Rijksvaccinatieprogramma GGD IJsselland vanaf september 2020

Alle vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) gaan door. In het voorjaar zijn door corona sommige vaccinaties voor kinderen en jongeren uitgesteld. Veel vaccinaties zijn al ingehaald. Maar heb jij of heeft je kind de vaccinatie nog niet gehad en hebben jullie hiervoor in het voorjaar wel een uitnodiging van het RIVM ontvangen? Je krijgt in de komende vier maanden een nieuwe uitnodiging. Alleen de tweede HPV-vaccinatie voor meisjes geven we niet in het najaar maar begin 2021. Ook zij ontvangen hiervoor een uitnodiging via de post.
We organiseren het vaccineren zo dat iedereen om de beurt naar binnen kan. Kom je op tijd? Dan kunnen we het vaccineren zo veilig mogelijk organiseren. Op de website van het Rijksvaccinatieprogramma vind je veel gestelde vragen en antwoorden over de vaccinaties.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.