Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Over de GGD

600.000e coronaprik is voor Maud

De 600.000e coronavaccinatie van GGD IJsselland is voor de jonge Maud (18). Zij bezocht vrijdagmorgen 6 augustus de GGD-vaccinatielocatie in Deventer en was verrast toen ze hoorde dat ze de 600.000e prik kreeg. “Dit had ik natuurlijk niet verwacht. Bijzonder dat er zoveel prikken zijn gezet.”

Vrije inloop

Maud maakte gebruik van de vrije inloop, omdat dit voor haar een mooie uitkomst was: “Ik had al twee keer een afspraak gemaakt om me te laten vaccineren, maar beide keren kon ik door omstandigheden niet komen. Van mijn moeder hoorde ik over de mogelijkheid je zonder afspraak te laten vaccineren. Ik heb gekozen voor het Janssen-vaccin, dan hoef ik maar een prik. Ben ik meteen klaar." Locatie-arts Noor diende het vaccin toe. “Fijn om te zien dat zoveel mensen zich willen laten vaccineren. 600.000 is een mooie mijlpaal!”

Wil jij ook zonder afspraak binnenlopen voor je vaccinatie? Dat kan! 

Je kunt daarvoor terecht bij onze vaccinatielocaties in Deventer, Zwolle en Hardenberg. Bekijk hier de actuele openingstijden. Let op: het moet wel je eerste vaccinatie zijn. Kies je voor het Pfizer-vaccin dan krijg je ter plekke je tweede afspraak. Neem je identiteitsbewijs en gezondheidsverklaring mee. En wil je je vaccinatie laten registreren in je gele boekje, neem dat dan ook mee. Wees op tijd, want het kan zolang de voorraad (vaccins) strekt voor die dag. 

 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.