Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Nieuws

Code Rood: Testlocaties, vaccinatielocaties en consultatiebureaus in IJsselland maandag tot 14.00 uur gesloten

Wegens de weersomstandigheden is landelijk code rood afgekondigd voor morgen, maandag 15 februari. Voor Overijssel geldt code rood tot 14.00 uur. In regio IJsselland zijn daarom alle locaties waar bezoekers komen tot 14.00 uur gesloten, zoals testlocaties, vaccinatielocaties en consultatiebureaus. Afspraken voor het TBC-, SOA- en Reizigersspreekuur zijn geannuleerd.

Nieuwe afspraak 

Je kunt voor een coronatest een nieuwe afspraak maken via de landelijke afsprakenlijn voor testen: 0800 - 1202.
Voor een nieuwe afspraak voor een vaccinatie nemen wij contact met je op. De nieuwe afspraak kan deze week nog plaatsvinden op een van onze locaties.

Wie een afspraak heeft op het consultatiebureau, krijgt zo snel mogelijk bericht over het maken van een nieuwe afspraak. Mensen die een afspraak hebben voor het TBC-, SOA- of Reizigersspreekuur bellen we om een nieuwe afspraak te maken.

Positief getest op corona?

Voor mensen die positief getest zijn op corona, kan het zijn dat zij iets later dan gebruikelijk door de GGD gebeld worden met de uitslag en voor bron- en contactonderzoek. Blijf thuis en volg de maatregelen op. 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.