Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Over de GGD

GGD IJsselland neemt 21 september nieuwe testlocatie Zwolle in gebruik

GGD IJsselland neemt dinsdag 21 september de testlocatie aan de Paxtonstraat 17 in Zwolle in gebruik. In de IJsselhallen aan de Rieteweg worden maandagmorgen 20 september de laatste PCR-testen afgenomen. Je kunt je vanaf dinsdag 9 uur aan de Paxtonstraat op bedrijventerrein Marslanden laten testen.

De teststraten zijn geopend voor bezoekers met en zonder een afspraak. De openingstijden voor een vrije inloop zijn:

  • van 9 tot 11 uur
  • van 11.30 tot 13.15 uur
  • van 14 tot 16 uur

Bereikbaarheid

De Paxtonstraat is goed bereikbaar per fiets en auto. Aan de overkant van de weg ligt een groot parkeerterrein waarop je gratis kunt parkeren. Mensen met een invalidenkaart kunnen hun auto nabij de ingang parkeren. Op ruim een kwartier lopen stoppen bussen.

Vaccineren

Ook de priklocatie in de IJsselhallen verhuist naar de Paxtonstraat 17. Je kunt je nog tot en met vrijdag 24 september aan de Rieteweg laten vaccineren. Vanaf zaterdag 25 september zijn de priklijnen op deze nieuwe locatie geopend. Kijk voor actuele openingstijden op onze website. We vaccineren net als in Deventer en Hardenberg zowel bezoekers met als zonder afspraak.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.