Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Over de GGD

GGD IJsselland sluit vaccinatielocatie Hardenberg

GGD IJsselland sluit half oktober de vaccinatielocatie in Hardenberg. “Je kunt je hier nog tot en met zaterdag 16 oktober laten vaccineren”, vertelt Sebastiaan van Buuren, projectleider vaccineren. Na deze datum kun je bijvoorbeeld terecht in Hoogeveen of Zwolle.

“Daarnaast is het mogelijk om zonder afspraak een vaccinatie te halen in de vaccinatiebus”, geeft Van Buuren aan. De actuele route staat op ggdijsselland.nl/vaccinatiebus. “Het blijft dus mogelijk om je in de buurt van je eigen gemeente bij de GGD te laten vaccineren.” In de regio IJsselland blijven na de sluiting van Hardenberg nog twee vaccinatielocaties (Zwolle en Deventer) geopend, zijn er verschillende pop-up locaties en rijdt de vaccinatiebus.

Openingstijden testen en vaccineren

Je kunt je bij GGD IJsselland zowel met als zonder afspraak laten vaccineren. De actuele openingstijden staan hier. Zie voor meer informatie over de vaccinatielocatie Hoogeveen op de website van GGD Drenthe.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.