Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

Informatie over scholen en kinderopvang omtrent het coronavirus

Dinsdag 31 maart heeft het kabinet alle maatregelen verlengd in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven blijven gesloten tot en met dinsdag 28 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.

Alle maatregelen die gelden voor het onderwijs, horeca, sport- en fitnessclubs zijn op 31 maart verlengd tot en met dinsdag 28 april.
Lees meer over de nieuwe landelijke maatregelen (van 12 maart) tegen verspreiding van het coronavirus op de website van Rijksoverheid. 15 maart is aangekondigd dat ook deze maatregelen gelden tot en met maandag 6 april.

Op 24 maart berichtte de Rijksoverheid dat er dit jaar geen centrale examens zijn.

Meer informatie

Alle GGD’en volgen de situatie rondom het coronavirus op de voet; dit doen wij samen met het RIVM en de hulpverleners in de regio. Ook informeren we de huisartsen in onze regio regelmatig. 

Op de website www.rijksoverheid.nl/corona staat actuele informatie voor verschillende doelgroepen.

Vragen en antwoorden

Staat je vraag hier niet tussen? Bel dan team infectieziektebestrijding van GGD IJsselland via het telefoonnummer: 088 443 03 70. Op sommige dagen is het drukker dan normaal. Daardoor kan het langer duren voordat je ons aan de lijn krijgt. We vragen jullie begrip daarvoor. Je kunt je vraag ook stellen via dit contactformulier. Voor publiek is er een landelijk informatienummer voor alle vragen over corona: 0800-1351 (dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur). 

Eerste nieuwsbericht van 26 februari januari 2020, sindsdien geüpdatet.