Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Over de GGD

Laatste prikken in mobiele vaccinatie-unit Wijhe

In de pop-up vaccinatielocatie in Wijhe kregen vandaag de laatste mensen hun tweede coronaprik. “Onze medewerkers hebben hier in totaal 3.028 vaccinaties gegeven”, zegt Natasja Smit, COVID19-projectmanager bij GGD IJsselland . “In Raalte was het er één meer; 3.029. We kunnen spreken van een succes!” Nadat GGD IJsselland een extra levering van het Moderna-vaccin ontving, zette de GGD een mobiele locatie in. Deze stond twee keer twee weken in Raalte en Wijhe.  

“We kregen veel positieve reacties. Mensen in Wijhe en omgeving maakten graag gebruik van deze mogelijkheid. De afsprakenopties waren snel volgeboekt.” Voor iedereen die nog graag snel een vaccinatie wil en niet in de mobiele unit terecht kon, heeft Smit wel een oplossing. “Uiteraard kun je nog steeds gewoon een afspraak maken, maar in Deventer, Zwolle en Hardenberg kun je ook zónder afspraak onze vaccinatielocatie binnenlopen. Het gaat dan wel om een eerste vaccinatie, met Pfizer of de enige prik met Janssen. Ter plekke krijg je meteen een afspraak voor je tweede Pfizer-prik.”

De voorwaarden hiervoor zijn te vinden in dit nieuwsbericht.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.