Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

Meld je aan voor Zero Tolerance Day 2023

Ook dit jaar vragen we op Zero Tolerance Day (6 februari) aandacht voor de strijd tegen vrouwelijke genitale verminking (meisjesbesnijdenis). Op 6 februari organiseert Platform 6/2* - dit jaar samen met GGD IJsselland en GGD Noord- en Oost-Gelderland - een landelijke bijeenkomst met o.a. sprekers Zahra Naleie en Lilianne Ploumen. De bijeenkomst is dit jaar in Zwolle. 

20 jaar Zero Tolerance Day

Dit jaar is niet zomaar een jaar want we blikken terug op de mijlpalen van de afgelopen 20(!) jaar. Hoe is het begonnen en wat hebben we met elkaar bereikt? En bovendien: waar willen we met elkaar naar toe? En hoe doen we dat samen.

Zero Tolerance Day 2023

De bijeenkomst start met een gezamenlijke netwerklunch. Daarna is er een plenair programma, een workshop naar keuze en een plenair panelgesprek. Daarna een bijzondere afsluiting en een gezamenlijke borrel. De bijeenkomst is dit jaar bij Hogeschool Viaa aan de Wethouder Alferinkweg 2 in Zwolle. Wij vragen iedereen om met het openbaar vervoer te komen i.v.m. beperkte parkeerplekken. De bijeenkomst is van 11:30 - 17:00 uur. 

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie over het programma en de inhoud van de workshops en / of om je aan te melden op de website van Pharos.

* Platform 6/2 is een samenwerkingsverband tussen Pharos expertisecentrum gezondheidsverschillen, Federatie Somalische Associaties Nederland (FSAN), Plan International en KIT Royal Tropical Institute. Dit jaar wordt het Platform ondersteund door GGD IJsselland, GGD Noord- en Oost-Gelderland en Hogeschool Viaa.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.