Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Nieuws

Nieuwe animatie van GGD IJsselland

GGD IJsselland heeft een nieuw filmpje ontwikkeld over ‘de ambitie van de GGD’: een gezonde samenleving. De animatie vertelt over samenwerking; dé manier om preventie effectief te laten zijn.

Door voorbeelden te geven van projecten en taken waarin we vanuit verschillende rollen nauw samenwerken met andere organisaties, verwijzen we indirect naar onze agenda publieke gezondheid met de titel 'Beweging vanuit eigen regie'. Strekking van het filmpje is dat IJsselland één van de gezondste regio’s van Nederland is. Om te zorgen dat dat zo blijft en met preventie problemen te voorkomen, moeten we vooruit kijken. De oproep aan het eind van het filmpje ‘Doe je mee?’ nodigt gemeenten en organisaties uit hier samen werk van te maken.

Het filmpje staat op de webpagina www.ggdijsselland.nl/samen. Daar vind je ook de animatie uit 2015 die meer een beschrijvend karakter heeft van de taken van GGD IJsselland.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.