Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Nieuws

Over jouw afspraak op het consultatiebureau op maandag 8 februari

Alle afspraken op onze consultatiebureaus op maandagochtend 8 februari zijn geannuleerd. Heb je een afspraak op het consultatiebureau op maandagmiddag 8 februari? Op deze pagina lees je of jouw afspraak doorgaat. Gaat jouw afspraak niet door? Dan ontvang je binnenkort bericht voor een nieuw afspraakmoment.

Staphorst, Deventer, Olst-Wijhe en Raalte

In verband met de weersomstandigheden gaan de consultatiebureau- en vaccinatieafspraken in Staphorst, Deventer, Olst-Wijhe en Raalte op maandagmiddag 8 februari niet door.

Zwolle, Strausplein

Op onze locatie Strausplein Zwolle (Holtenbroek) gaan de vaccinatieafspraken BMR/DTP maandagmiddag 8 februari wel door. De consultatiebureau-afspraken gaan niet door.

Overige locaties

Op dit moment gaan de afspraken op andere consultatiebureaulocaties op maandagmiddag 8 februari vooralsnog door. Heb je een afspraak staan? Beoordeel dan of je veilig naar het consultatiebureau kunt komen. Zie je het niet zitten om naar buiten te gaan? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak via: 088 - 443 07 02.

Houd deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie.

Op dinsdag 9 februari gaan de afspraken op onze consultatiebureaus weer door zoals gepland. Mocht je afspraak toch niet doorgaan, dan brengen we je hiervan op de hoogte.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.