Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Nieuws

Platzak door corona? Werk mee aan ons onderzoek!

Je (bij)baan kwijt door de coronacrisis? Kun je geen baan vinden? Gaat het niet goed met je onderneming? Of ben je op een andere manier er financieel op achteruit gegaan door de crisis? Werk dan mee aan het onderzoek van GGD IJsselland. De resultaten dragen bij aan advies hoe gemeenten en andere beleidsmakers mensen goed kunnen ondersteunen.

GGD IJsselland onderzoekt de verschillende gevolgen van de coronacrisis in onze regio. Niet alleen de ziekte zelf, maar ook de coronamaatregelen hebben gevolgen voor het dagelijks leven. Ook op financieel vlak. Epidemioloog Rilana Wessel: “We doen onderzoek naar de psychosociale gezondheid van de mensen die de crisis in hun portemonnee voelen. We roepen inwoners van de regio IJsselland waarvoor dit geldt op om deel te nemen aan dit onderzoek.”

Resultaten
Met dit onderzoek wil GGD IJsselland meer inzicht krijgen in deze gevolgen van de crisis. Aan de hand daarvan worden adviezen gegeven aan gemeenten, instanties en professionals over wat er nodig is om de groep ‘economisch getroffenen’ tijdens en na afloop van de crisis zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Woon je in de regio IJsselland en ben je er financieel op achteruit gegaan door de coronacrisis? Vul dan hier de vragenlijst in. Heb je vragen over het onderzoek? Mail dan naar onderzoek@ggdijsselland.nl.

GGD IJsselland doet momenteel meerdere gezondheidsonderzoeken. Bekijk de resultaten van eerdere onderzoeken naar de impact van de coronacrisis.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.