Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

Productenboek GGD IJsselland 2022/2023 vastgesteld

Het dagelijks bestuur heeft in de vergadering van 8 december 2022 het geactualiseerde Productenboek GGD IJsselland 2022/2023 vastgesteld.

In de gemeenschappelijke regeling van GGD IJsselland (artikel 6) - de juridische basis voor de samenwerking van gemeenten m.b.t. GGD IJsselland - is opgenomen dat GGD IJsselland periodiek bestuurlijk overleg voert met de deelnemende gemeenten omtrent de inhoud en het niveau van uitvoering van wettelijke taken. De inhoud en het niveau van de uitvoering van deze taken worden één keer per bestuursperiode vastgesteld door het algemeen bestuur en jaarlijks geactualiseerd door het dagelijks bestuur.

Dit gebeurt aan hand van de beschrijving van de basisproducten in het productenboek van GGD IJsselland, aan het begin van de nieuwe zittingsperiode van het algemeen bestuur. Daarmee krijgt het algemeen bestuur een goed beeld van de taken die GGD IJsselland op dat moment heeft.

Om een volledig beeld te geven van de producten van GGD IJsselland zijn de aanvullende producten in bijlage 1 en 2 van het productenboek beschreven.

Bekijk hier het geactualiseerde productenboek 2022/2023.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.