Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Nieuws

Stem nu: de Rookvrije Generatie Award!

Dit jaar is er in plaats van de landelijke awards voor het eerst een Rookvrije Generatie Award (RVG Award) in de regio IJsselland. De RVG Award IJsselland is een wedstrijd waarbij zowel inwoners van IJsselland als de jury stemmen op het beste initiatief dat werkt aan de rookvrije generatie. De drie beste initiatieven winnen €2500, €1000 en €500 om in te zetten voor het creëren van een gezonde omgeving. De winnaars worden eind juni 2022 bekend gemaakt. 

Waarom een award? 

Wij organiseren deze RVG Award IJsselland om de personen en initiatieven die in IJsselland enthousiast bezig zijn met het organiseren en realiseren van rookvrije omgevingen in het zonnetje te zetten. Zo kunnen we elkaar inspireren en laten zien dat we stapje voor stapje meer in de buurt komen van de rookvrije generatie. 

De stemfase is gestart!

Nu alle aanmeldingen binnen zijn en de initiatieven bekeken zijn aan de hand van de voorwaarden kunnen we door. De genomineerden zijn op een online platform geplaats. Er kan gestemd worden op de genomineerden vanuit heel IJsselland. De publieksstemmen van inwoners van IJsselland en de regionale jury bepalen samen uiteindelijk de drie winnaars. De winnaars ontvangen elk een geldbedrag om verder te investeren in een gezonde omgeving. 

Stemmen of vragen?

Stemmen kan vanaf 20 april 2022 tot en met 17 mei 2022 via https://awards.rookvrijegeneratie.nl/ggd-ijsselland. Heb je vragen over de RVG Award IJsselland? Stuur dan een mail naar rookvrij@ggdijsselland.nl, we helpen je graag verder. 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.