Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

Upgrade website GGD IJsselland

De website van GGD IJsselland is geüpgraded. De site is verbeterd en de beveiliging is weer up to date. De gemeentepagina's zien er na de upgrade wat anders uit.

Andere look gemeentepagina’s

De gemeentepagina’s op de website van GGD IJsselland zien er na de upgrade anders uit. Het regiokaartje waar je je eigen gemeente kon aanklikken is verdwenen. Er zijn geen 11 aparte pagina’s meer voor elke gemeente. Maar op het tabblad ‘gemeenten’ op onze website kun je direct door naar informatie zoals vergaderstukken, accounthouders en nieuwsberichten. Vrijwel alle berichten op de gemeentepagina’s waren voor alle gemeenten interessant en niet voor één gemeente specifiek. Daarom is dit onderdeel van de site, met de upgrade, nu anders ingericht.

IJssellandScan

Op de recent gelanceerde IJssellandScan staan ook nieuwsberichten die interessant zijn voor gemeenten. Dit zijn met name nieuwsberichten over onderzoek (van GGD IJsselland en ProScoop). Daarnaast staan hier alle onderzoekscijfers van GGD IJsselland en ProScoop.

Nieuwsbrief gemeenten

Sinds kort is er een nieuwsbrief, speciaal voor gemeenten. Dit is een digitale nieuwsbrief met korte berichten die weer doorlinken naar berichten en informatie onze website, de IJssellandScan of een andere website. Wil je deze nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan.