Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Over de GGD

Vanaf 11 januari booster zonder afspraak in regio IJsselland

Op onze vaccinatielocaties in Hardenberg, Deventer en Zwolle aan de Meeuwenlaan kan iedereen vanaf 18 jaar en ouder nu ook zonder afspraak een boosterprik halen. Dit is mogelijk vanaf dinsdag 11 januari. Ook voor een 1e of 2e vaccinatie kun je zonder afspraak langskomen. Onze openingstijden vind je op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties.
 

Afspraak maken blijft mogelijk

Natuurlijk kun je je ook nog steeds op afspraak laten vaccineren. Dat gaat op de priklocatie zelfs net iets sneller, omdat je dan al geregistreerd bent. Een afspraak plannen kan via coronavaccinatie-afspraak.nl. Vaccinaties op onze locatie aan de Paxtonstraat in Zwolle zijn alleen op afspraak. Alle vaccinatielocaties en openingstijden vind je op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties.

Boosterprik voor extra bescherming

GGD IJsselland biedt de mogelijkheid voor het ‘boosteren zonder afspraak’, omdat er nu ruimte voor is. “Hopelijk verlaagt vrije inloop de drempel om je toch te laten vaccineren”, aldus Sebastiaan van Buuren, projectleider Vaccineren bij GGD IJsselland. “Nu het aantal positieven door de omikronvariant weer snel oploopt, is deze extra prik echt heel belangrijk om je antistoffen een oppepper te geven. Zoals het nu lijkt, word je minder ziek door omikron, maar is deze variant een stuk besmettelijker. Met een boosterprik bescherm je niet alleen jezelf, maar ook de mensen in je omgeving die er mogelijk wel erg ziek van worden.”

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.