Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDVacatures (Forensisch) Verpleegkundige Medische Arrestantenzorg

(Forensisch) Verpleegkundige Medische Arrestantenzorg, locaties Borne, Arnhem, Zwolle en Apeldoorn, 8-36 uur per week

Wat ga je doen?

Jij wordt ingezet voor de verpleegkundige zorg van arrestanten die ingesloten zijn op het politiebureau. Je ondersteunt de forensisch arts met triage en het regelen en uitzetten van medicatie. Daarnaast kun je ingezet worden voor bloedproeven en beoordelingen na het gebruik van een stroomstootwapen. In een poule met collega-verpleegkundigen verzorg jij een ochtendspreekuur op de cellengang van het politiebureau. Er zijn in de regio Oost (Gelderland en Overijssel) vier cellencomplexen. Je bent werkzaam op het cellencomplex in de regio van jouw voorkeur, maar je bent bereid om op een ander cellencomplex in te vallen. Tijdens je ochtendspreekuur zie je de arrestanten die op dat moment in het cellencomplex aanwezig zijn en zorg nodig hebben. Tussendoor kun je een bloedproef uitvoeren en stem je af met de forensisch artsen over de arrestanten. In deze functie werk je veel samen met forensisch artsen die, naast de medische arrestantenzorg, ook andere taken uitvoeren zoals lijkschouw en forensisch medisch onderzoek. Je handelt onder supervisie van de forensisch arts en overlegt met de forensisch arts bij twijfel of vragen. De forensisch arts kan laagdrempelig worden opgeroepen voor een consult op locatie. Verder werk je veel samen met de collega’s van de politie op de cellengang. 
Als je bent opgeleid als forensisch verpleegkundige kun je ook ingezet worden ter ondersteuning van de forensisch arts bij complexe lijkschouw, letselrapporten en zedenzaken (bij kinderen).

Wat neem je mee?

•    Jij staat stevig in je schoenen en jij bent je bewust van de juridische context waarin je handelt.
•    De opleiding forensisch verpleegkundige is een pré. Net als dat je bevoegd en bekwaam bent in bloedafname.
•    Jij hebt ervaring met triage op eerstelijnsproblematiek en schakelt indien nodig met de forensisch arts met betrekking tot de behandeling
•    Je bent in het bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG-registratie

Wat bieden wij?

•    Maximaal brutosalaris €4.537,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (Functieschaal 9 conform CAO SGO).
•    Opleidings- en ontwikkelbudget (IKB) van ruim17% en (door)groeimogelijkheden.
•    Een prettige werksfeer, met fijne collega’s, dienstbaarheid aan elkaar en aan de organisatie, onderlinge integriteit en een no-nonsense mentaliteit.
•    De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar en bij goed functioneren kan deze worden verlengd.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Anouk Kemperman, coördinerend verpleegkundige op de cellengang, 06-12310300. We nodigen je uit om te reageren via www.ggdnog.nl onder vermelding van Vacature (Forensisch) Verpleegkundige Medische Arrestantenzorg.

Interne kandidaten binnen de KON GGD’en hebben een voorrangspositie.

 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.