Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDWerken bij de GGD Vacature Beoordelaar Centrale Toegang

Vacature Beoordelaar Centrale Toegang

Wil jij een bijdrage leveren aan het vinden van een veilige plek om te wonen voor mensen met complexe problematiek of een grote zorgafhankelijkheid? Écht het verschil kunnen maken voor mensen voor wie Beschermd wonen noodzakelijk is? En al ervaring met indicatiestelling voor Beschermd wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een:

Beoordelaar Centrale Toegang

(32 uren per week)

Ons team Centrale Toegang (CT) helpt bij de toegang tot de WMO-maatwerkvoorzieningen Maatschappelijke opvang en Beschermd wonen in Zwolle en de omliggende regio. Beschermd wonen is mogelijk voor mensen die door een psychiatrische aandoening een tijd niet zelfstandig kunnen wonen of wanneer er sprake is van langdurige zorgafhankelijkheid.  Mensen uit deze gemeenten die een melding voor beschermd wonen willen doen, melden zich eerst bij de lokale WMO-toegang, bijvoorbeeld een sociaal wijkteam. Daar wordt gekeken of er nog andere mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld via thuisondersteuning. Als dat niet mogelijk blijkt, kunnen cliënten een melding bij ons team Centrale Toegang doen. Zij kijken of Beschermd wonen de juiste oplossing is. Daarnaast fungeert ons CT-team als vraagbaak voor betrokken partijen in het werkveld.

Als medewerker voor Beschermd wonen analyseer en beoordeel je meldingen en aanvragen. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van (her-)indicaties. Jouw bevindingen verwerk je in een rapportage en je draagt zorg voor het tijdig afhandelen van het indicatieproces. Daarnaast beantwoord je vragen die met een individuele vraag rondom Beschermd Wonen kunnen samenhangen.

 

Wie zoeken wij?

We vinden het belangrijk dat je oprechte belangstelling hebt voor jouw cliënten. Je bent een stevige persoonlijkheid en in staat om op natuurlijke wijze keuzes te maken op casusniveau. Het is in dit team van belang dat je samenwerkingsgericht bent en jouw sociale en communicatieve vaardigheden uitstekend zijn. Kennis van- en inzicht in de sociale kaart en netwerkstructuren zullen je enorm helpen in deze rol.
Verder vinden we het van groot belang dat je relevante werkervaring hebt binnen een WMO-toegangsorgaan en specifieke kennis op het gebied van indicatiestelling en kennis van psychopathologie hebt. Om je werk te kunnen doen, is het nodig dat je een rijbewijs hebt en kunt beschikken over een auto. Tot slot vragen we een afgeronde relevante hbo-opleiding, bij voorkeur MWD, SPV of vergelijkbaar.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden de kans echt een verschil te maken voor mensen voor wie beschermd wonen noodzakelijk is. Je krijgt een uitdagende functie in een enthousiast en betrokken team van collega’s. Jouw aanstelling is in eerste instantie tijdelijk tot eind 2022. Hierbij is er de intentie op verlenging, afhankelijk van de ontwikkelingen bij onze partners en bij ons. Je profiteert van uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de cao SGO. Jouw salaris wordt –afhankelijk van opleiding en ervaring- vastgesteld in functieschaal 9 volgens de cao SGO (maximaal € 4.048,- bruto per maand bij 36 uren werken). Jouw inzet kan zowel via detachering als middels een contract bij de GGD worden gerealiseerd. 

 

Is je interesse gewekt?

Dan nodigen we je uit om voor 9 januari te solliciteren via sollicitatie@ggdijsselland.nl t.a.v. Mirjam Hoijtink-Haarman. We zijn benieuwd naar je motivatie! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel Mirjam dan via 0613722533!

Goed om te weten; bij de gesprekken zullen Olevine Visser (senior beoordelaar) Gijsbert van Dongen, (beoordelaar) en Mirjam Hoijtink-Haarman (teammanager) aanwezig zijn. Wij hebben de intentie de gesprekken te voeren in week 2. Goed om alvast rekening mee te houden in je agenda!

We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open. Bij gelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan de interne kandidaat.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.