Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDVacatures Vacature Teamleider Financiën

Teamleider Financien, 36 uur per week

Verleg jouw financiële horizon en kom het verschil maken als Teamleider Financiën! In het bruisende hart van de regio IJsselland krijg jij de kans om een cruciale rol te vervullen in het versterken van veiligheid en het sturen van financiële processen.

Waar je aan de slag gaat?

Ontdek hoe Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland zich vol overgave inzetten voor het versterken van veiligheid en gezondheid in onze lokale samenleving. Ons cruciale werk draait om het naadloos verbinden van inhoud en middelen, en het proactief adviseren van het management en bestuur. Dit vereist een perfect samenspel met onze interne partners en een hecht teamverband.

Als betrokken partner staan Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland zij aan zij met de 11 gemeenten in IJsselland, waarbij we actief samenwerken en nauwlettend contact onderhouden met de financiële adviseurs van deze gemeenten. Ons team Financiën is een essentieel onderdeel van de vier bedrijfsvoering teams die werken voor de veiligheidsregio en GGD.

Sluit je aan bij onze missie om een veiligere toekomst te creëren voor iedereen. We werken samen, versterken elkaar en zorgen voor een veilige en veerkrachtige lokale samenleving!

Wat je doet?

Als ervaren financieel manager ben jij de stuwende kracht achter ons team. Met jouw diepgaande kennis en expertise zet je de koers uit voor professioneel financieel beheer en een proactieve adviesfunctie. Jij begrijpt als geen ander hoe je jouw team in hun kracht zet en hen begeleidt naar taakvolwassenheid.

In de dynamische samenwerking tussen de veiligheidsregio en GGD speel je een sleutelrol. Als vertrouwde sparringpartner van het strategisch management weet je de rode lijnen en dwarsverbanden feilloos te zien en ben je de schakel tussen deze twee organisaties en jouw team.

Geen dag is hetzelfde. Met jouw gedrevenheid en standvastigheid kun je goed omgaan met de verschillende belangen en uitdagende situaties. Je creëert een inspirerende werkomgeving waarin je team gemotiveerd wordt om samen te werken, verantwoordelijkheid te nemen en te groeien in hun rol. Je bent een assertieve leider die het voortouw neemt en niet bang is om zaken bespreekbaar te maken. Je bent je bewust van jouw omgeving en zorgt dat de keuzes die je maakt hierbij aansluiten.

En verder ben jij:

 • Verantwoordelijk voor de aansturing, realisatie en implementatie van inhoudelijk complexe trajecten binnen het team Financiën;
 • Een sparringpartner voor het strategisch management van zowel de veiligheidsregio als GGD, en binnen het team voor de Adviseurs Financiën, waarbij je zorgt voor een juiste informatievoorziening door inzicht te hebben in de rode lijnen en dwarsverbanden binnen de organisatie;
 • Een inhoudelijk sterke financial, die het team op hoofdlijnen (kaderstellend) stuurt en de inhoud van de financiële processen verbindt aan de ontwikkeling van de organisatie;
 • In staat om in- en externe ontwikkelingen, behoeften en wijzigingen op het vakgebied te signaleren, hierover te adviseren en deze inzichten te vertalen naar de effecten voor de organisatie;
 • Een motiverende leider, waarbij je jouw collega’s stimuleert in hun ontwikkeling binnen de organisatie. Je biedt een luisterend oor stuurt op empathische wijze om zo het beste uit jouw team te halen. Dit doe je vanuit onze kernwaarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wie je bent?

Je bent een verbindend, coachend leidinggevende die oprecht geïnteresseerd is in mensen en die de samenhang binnen het team vooropstelt. Je bent, waar nodig, stevig op de inhoud maar zacht op de relatie. Je hebt een proactieve, communicatief zeer vaardige persoonlijkheid en je bent sterk op financieel gebied. Daarnaast ben je organisatiesensitief en resultaatgericht.

Verder:

 • WO werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding gericht op Financiën of Bedrijfsvoering;
 • Meerjarige relevante leidinggevende ervaring binnen het vakgebied, je hebt aantoonbare managementvaardigheden en coachende leidinggevende capaciteiten; in staat om medewerkers te enthousiasmeren en inspireren;
 • Relevante en aantoonbare financiële werkervaring en ervaring met verschillende vormen van financieringsstromen;
 • Bekendheid en affiniteit met het gemeentelijk publiek domein;
 • Goed gevoel voor en inzicht in politiek bestuurlijke verhoudingen;
 • Analytisch sterk, een goed organisator en planner.

Als Teamleider Financiën van de veiligheidsregio en GGD heb je de unieke kans om bij te dragen aan een veiligere en gezondere samenleving in een team dat ernaar streeft om het verschil te maken. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Sluit je aan bij ons ambitieuze team en bouw mee aan een veiligere toekomst voor de regio IJsselland!

Wat krijg je hiervoor terug?

Natuurlijk een uitdagende functie voor 36 uur per week, met een aanstelling voor in eerste instantie één jaar. Het salaris wordt vastgesteld in functionele schaal 12 volgens de CAR-UWO (max. € 6544,- per maand bij een 36-urige werkweek). Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 18,63% van jouw brutosalaris.

Werken bij Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland betekent dat je een bijdrage levert aan een veilige en gezonde samenleving. We zijn veelzijdig, dynamisch, informeel, volop in ontwikkeling en flexibel. Dat zie je ook terug in de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Flexibele werktijden;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;
 • Ruime reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 • Individueel keuzebudget van 18,63%;
 • En zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Jouw hoofdstuk bij onze organisaties schrijf je zelf. Er zijn namelijk volop mogelijkheden voor ontwikkeling van je talenten en persoonlijke groei. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Voorbeelden zijn: programma’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid, sportfaciliteiten op het werk en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Is je interesse gewekt?

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; Arnold@storminrecruitment.nl of neem contact op via 038-22 22 015.

Wil je meer weten? Kijk dan op https://www.vrijsselland.nl/teamleider-financien/ 

We hopen je snel te ontmoeten voor een kop koffie.

 

 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.