Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDWerken bij de GGD Vacature Toezichthouder (Kwaliteit) WMO

Vacature Toezichthouder (Kwaliteit) WMO

Ben jij de bevlogen collega die wij zoeken? Wil jij je inzetten voor gezond leven en een gezonde leefomgeving? Dan is deze vacature iets voor jou! wij zoeken namelijk een: 

Toezichthouder (Kwaliteit) WMO
(24-28 uur  per week)

Sinds 2015 worden de voorzieningen in het kader van de Wet op de Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), gefinancierd door de gemeenten. Diezelfde wet bepaalt dat de gemeenten een toezichthouder aanwijst. Alle 11 gemeenten van de regio IJsselland hebben het toezicht van de WMO voorzieningen belegd bij GGD IJsselland. Als toezichthouder WMO bezoek je zorgaanbieders naar aanleiding van signalen en/of in opdracht van gemeenten proactief. Je verzamelt zoveel mogelijk informatie over de kwaliteit van de voorziening, o.a. door gesprekken met bestuurders, medewerkers en cliënten. Vervolgens leg je je bevindingen en conclusie vast in een rapport, waarbij je gemeenten adviseert over de te nemen maatregelen. Verder adviseer je gemeenten over beleidsontwikkeling van de WMO. Daarnaast onderhoudt je contacten met gemeenten, zorgaanbieders, rijksinspectie en ketenpartners. Tot slot draag je bij aan kwalitatieve, veilige en betrouwbare voorzieningen, alsmede aan de verdere ontwikkeling van deze functie.

Wie zoeken wij? 
Je bent een enthousiaste en representatieve collega die snel kan schakelen. Je bent collegiaal en legt gemakkelijk contact met mensen met verschillende achtergronden en culturen. Je kunt structuur aanbrengen in de gesprekken en de regie houden. Daarnaast beschik je over een professionele houding, goede communicatieve vaardigheden (woord en geschrift) en kunt goed omgaan met werkdruk. Ook kun je je werktempo en werktijd aanpassen als de situatie hier om vraagt. Je beweegt gemakkelijk vanuit een neutrale, onafhankelijke, rol in een werkveld vol diversiteit en tegenstrijdige (politieke- bestuurlijke) belangen. Verder heb je een relevante afgeronde HBO opleiding (denk bijvoorbeeld aan gezondheidszorg, maatschappelijke of juridische dienstverlening). Je bent gewend om zowel zelfstandig als in een team en procesmatig te werken. Je hebt affiniteit met de GGD en de bestuurlijke context van je werk en bij voorkeur relevante werkervaring. Tot slot beschik je over een rijbewijs B en een auto. 

Wat bieden wij? 
Een afwisselende uitdagende functie in een informele en prettige werksfeer. Je werkt in dit werkveld intensief samen met drie andere collega’s. De vacature is 24-28 uur en voorlopig voor de periode van één jaar. Afhankelijk van organisatie ontwikkelingen is verlenging mogelijk. Daarbij hoort een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket gebaseerd op de cao gemeenten (cao SGO). Je salaris wordt - afhankelijk van opleiding en ervaring – vastgesteld in functieschaal 10 (minimaal €2.973,- en maximaal €4.494,- bruto per maand bij 36 uren werken). Detachering via je huidige werkgever behoort tot de mogelijkheden. De werkzaamheden zijn op de hoofdlocatie in Zwolle. 

Is je interesse gewekt? 
Dan nodigen we je uit om uiterlijk 31 oktober 2021 te solliciteren via sollicitatie@ggdijsselland.nl  We zijn benieuwd naar je motivatie. Wil je meer weten over deze functie en GGD IJsselland? Mail je vraag naar Toezichtwmo@ggdijsselland.nl en kijk eens op www.ggdijsselland.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Ook vragen we je - als je geselecteerd bent - een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. 
Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandagmiddag 8 november 2021. Houdt daar alvast rekening mee in je agenda.  We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open. Bij gelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan de interne kandidaat. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.