Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Professionals(Huis)artsen Coronavaccin voor thuisvaccinatie

Coronavaccin voor thuisvaccinatie

Ben je huisarts en wil je een patiënt thuis vaccineren tegen corona? Dan kun je bij ons een mRNA-vaccin aanvragen met onderstaand formulier. We bellen je binnen 1 werkdag om een afhaalafspraak te maken op een van onze vaccinatielocaties. Bekijk de openingstijden.

Aanvraag tijdig doen

Er zijn op dit moment veel aanvragen en we willen alle huisartsen zo goed mogelijk van dienst zijn. Dien daarom de aanvraag op tijd bij ons is!

Voorwaarden

Levering van deze vaccins vindt plaats onder de voorwaarde dat je als huisarts de geldende RIVM-richtlijnen kent en naleeft. Zie de LCI-richtlijnen van het RIVM en het document Goed vaccinbeheer.

Bevestiging

Als de aanvraag goed is gegaan, ontvang je een bevestiging per mail. Heb je geen bevestiging ontvangen? Dien dan een nieuwe aanvraag in. 

Afmelden 'thuisvaccinatie door GGD'

Is de aanvraag voor niet-mobiele bewoners die al zijn aangemeld voor thuisvaccinatie? Meld deze dan ook weer af op de manier waarmee de aanmelding is gedaan. Anders ontstaan er mogelijk dubbele vaccinatie-afspraken.

Let op: koelvoorziening

Zorg zelf voor een goede koelvoorziening zodat je de opgetrokken spuit die je meekrijgt veilig en houdbaar kunt vervoeren en toedienen. Een opgetrokken vaccin in spuit is gekoeld slechts 6 uur houdbaar.

Aanvraag coronavaccin door huisarts om thuis te vaccineren

Gegevens huisartsenpraktijk
Om welke vaccinatie gaat het? *
Bij welke vaccinatielocatie wil je het ophalen? *

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.