Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Professionals

Lancering website Jong Leren Eten

Vanaf nu is het mogelijk om al het educatief aanbod over gezond en duurzaam voedsel voor het onderwijs (PO, VO, MBO) en de kinderopvang (kdv, psz, BSO) in de provincie Overijssel op één loket te vinden. Denk aan boerderijbezoeken, excursies, lespakketen natuur- en milieueducatie, gastlessen en kooklessen. De website heet: www.jonglerenetenoverijssel.nl Je kunt eenvoudig selecteren op gemeente, doelgroep en type activiteit en direct een reservering te maken.

Subsidie Lekker naar Buiten!

Scholen of kinderopvangorganisaties die subsidie Lekker naar Buiten van Jong Leren Eten hebben aangevraagd, kunnen op deze manier makkelijk in contact komen met aanbieders van voedseleducatie. Al het aanbod wat op de site staat voldoet aan de voorwaarden. De subsidieregeling voor de kinderopvang is nog open. De subsidieregeling voor scholen gaat in september 2020 weer open.

Alle overige informatie over subsidiemogelijkheden, bijeenkomsten en ontwikkelingen rond Jong Leren Eten is te vinden op de landelijke website www.jonglereneten.nl (klik op regio Overijssel).

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Jong Leren Eten makelaars uit Overijssel:
 
Alma Streefkerk (Natuur en Milieu Overijssel) of Wietske Huismans (GGD IJsselland)
Streefkerk@natuurenmilieuoverijssel.nl
W.Huismans@ggdijsselland.nl

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.