Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Professionals

Team VIA bestaat 20 jaar!

Op 18 oktober 2018 zijn cowboys, pioniers en professionals aanwezig in De Vreugdehoeve om het 20-jarig bestaan van Team VIA te benoemen en te vieren. 20 jaar samenwerking en met verschillende partijen ontdekken dat bemoeizorg een specialisme is heeft veel opgeleverd.

Na een bevlogen aftrap door manager Margreet Algera en teammanager Maatschappelijke Zorg Mirjam Hoijtink, vertelt Gerard Lohuis bevlogen en met veel voorbeelden over wat bemoeizorg eigenlijk is en kan zijn. Hij memoreert dat bijvoorbeeld Team VIA-leden door als cowboys en pioniers gewoon aan de slag te gaan, professionals zijn geworden. Lohuis is sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Lentis en voorzitter van het landelijk OGGZ-platform. Na de pauze gaven Pieter Groenenberg, ervaringsdeskundige personen met verward gedrag, en Nadine Roozeboom een beeld van de manier waarop je ervaringsdeskundigen kunt inzetten in de psycho-sociale hulpverlening.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.