Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

GGD op Koningsdag

Alle coronadiensten van de GGD gaan alle dagen door, dus ook op de feestdagen. Testen en vaccineren kan op alle test- en vaccinatielocaties en zoals gebruikelijk alleen op afspraak via coronatest.nl of 0800 - 12 02. Alle andere onderdelen en locaties (anders dan testen, bron- en contactonderzoek en vaccineren) van GGD Ijsselland aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle en Schurenstraat 8a in Deventer én de consultatiebureaus zijn op Koningsdag gesloten.

(Milde) klachten? Laat je testen
Testen met (milde) klachten is nog steeds belangrijk, ook tijdens de lockdown. De GGD neemt meer testen af dan ooit en ook tijdens de feestdagen staan we voor je klaar via coronatest.nl of 0800 - 1202.

Heb je een vraag?
Kijk dan op onze coronawebpagina of webpagina over coronavaccinaties voor informatie en contact. Ook op Koningsdag kun je contact opnemen over corona met GGD Ijsselland via: 088 - 443 03 70 (8.30 tot 17 uur – niet voor testuitslagen) of met de publiekslijn van het RIVM via: 0800 - 13 51 (8 tot 20 uur). 

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.