Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op:  Scholen & kindercentra

Rianne van den Berg stopt 1 oktober a.s. als directeur GGD IJsselland

Rianne van den Berg werkt sinds 2016 als directeur publieke gezondheid GGD IJsselland. Op 1 oktober a.s. verlaat ze de GGD. Ze heeft dan ruim zes jaar als directeur voor GGD IJsselland en de GHOR gewerkt. 

Michiel van Willigen, voorzitter van het dagelijks bestuur van GGD IJsselland: “Met Rianne vertrekt een betrokken en deskundige directeur. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld en GGD IJsselland heeft het belang van een gezonde samenleving stevig geagendeerd in de regio. De samenwerking met gemeentes en andere netwerkpartners is versterkt. Ook de bestrijding van corona in de afgelopen twee jaar heeft volop bijgedragen aan de zichtbaarheid en betekenis van de GGD. In de achterliggende coronaperiode was Rianne als directeur niet alleen zichtbaar in de bestrijding van corona maar vroeg zij ook aandacht voor het belang van gezondheidsbevordering en positieve gezondheid. Als bestuur zijn we dankbaar voor de inzet van Rianne voor de organisatie en de regio.” 

Rianne van den Berg: “Mijn persoonlijke besluit om te stoppen valt me niet gemakkelijk, omdat ik onze mooie organisatie en de collega’s enorm ga missen. Maar na zes prachtige jaren van ontwikkeling van de GGD, de hectiek van de coronacrisis van de afgelopen twee jaar en met de start van een nieuwe bestuursperiode voelt het voor mij echter ook als een goed moment om deze stap te zetten. Ik ga me de komende periode oriënteren op nieuwe werkzaamheden en ik blijf me tot 1 oktober natuurlijk volledig inzetten als directeur publieke gezondheid. Ik ben enorm trots op wat we in de afgelopen jaren hebben bereikt als GGD en GHOR zowel voor als tijdens de coronacrisis. Het belang van gezondheid en preventie staat inmiddels hoog op de agenda!”

Het bestuur gaat, met het oog op een goede overdracht, op korte termijn op zoek naar een nieuwe directeur.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.