Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: HomeOp reis Vaccinatiegegevens

Opvragen vaccinatiegegevens

Heb je in het verleden vaccinaties voor reizen of voor je werk gehad bij GGD IJsselland afdeling Reizigerszorg, maar ben je jouw vaccinatieboekje kwijt?  Via onderstaand webformulier kun je jouw vaccinatiegegevens kosteloos opvragen. Na ontvangst van je aanvraag sturen we je binnen drie werkdagen een e-mail met jouw vaccinatiegegevens. Deze e-mail verzenden we beveiligd. Na het openen van de e-mail ontvang je een code via sms. Deze code heb je nodig hebt om de mail te openen. Wil je jouw vaccinatiegegevens van het Rijksvaccinatieprogramma opvragen? Neem dan contact op met de ent-administratie van het RIVM

Nieuw vaccinatieboekje

Wil je liever een nieuw vaccinatieboekje ontvangen met de vaccinatiegegevens erin? Dan kun je dat hieronder aangeven. De kosten voor een nieuw vaccinatieboekje zijn €12,25 Je ontvangt hiervoor een factuur. Het is niet mogelijk om een los vaccinatieboekje bij ons te kopen. Hiervoor verwijzen we je naar mijnvaccinatieboekje.nl.

Vaccinatieboekje voor registratie coronavaccinatie(s)

Let op: wil je een vaccinatieboekje aanschaffen speciaal voor de registratie van je coronavaccinatie? Dan moet je zelf een boekje bestellen via www.mijnvaccinatieboekje.nl. GGD IJsselland verkoopt hiervoor geen boekjes. 

Opvragen vaccinatiegegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.