Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDLocaties Zwolle

Locaties Zwolle

GGD IJsselland heeft in Zwolle haar hoofdlocatie. Daarnaast zijn er drie consultatiebureaus en een testlocatie op het coronavirus. De adresgegevens vind je op deze webpagina.

De hoofdlocatie van GGD IJsselland is gevestigd in Zwolle: 
Zeven Alleetjes 1, 8011 CV  Zwolle

Op de hoofdlocatie kun je terecht voor:

Kantoorlocatie testen en bron- en contactonderzoek coronavirus:
Hanzelaan 336, 8017 JL Zwolle

Algemeen postadres GGD IJsselland
Postbus 1453, 8001 BL Zwolle

L-testlocatie corona Zwolle

De testlocatie is gevestigd in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. Deze locatie is goed toegankelijk voor minder validen (rolstoel, looprek).

Soorten testen op deze locatie

 • PCR-test
 • Testen met voorrang voor medewerkers in zorg of onderwijs

Routebeschrijving

 • Vanaf de A28: neem de afslag Zwolle-Zuid (18). Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
 • Vanuit richting Raalte/Heino: ga vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten linksaf richting Ring Zuid. Volg de Ring en ga rechtsaf de N337 op (nog steeds Ring Zuid). Blijf op deze weg tot de afslag rechtsaf richting Veerallee/Centrum: ga hierin en volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Olst-Wijhe: volg de N337 tot je bij de stoplichten rechtsaf kunt richting Veerallee/Centrum. Volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Kampen: volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg de weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Volg de borden naar de IJsselhallen. Rijd voorbij het viaduct (A28) na het tankstation linksaf het parkeerterrein op. Parkeer auto of fiets voor de IJsselhallen en ga te voet naar binnen. Volg daar de aangegeven route en aanwijzingen. 

Openbaar vervoer

De IJsselhallen in Zwolle zijn op 10 minuten loopafstand van NS station Zwolle (uitgang Centrum van het NS-station). Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Je kunt de Rieteweg ook met de bus bereiken. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Vaccinatielocatie corona Zwolle

Deze locatie is gevestigd in de IJsselhallen, het adres is Rieteweg 4. Dit is een andere ingang dan die van de L-testlocatie die in een andere hal van de IJsselhallen is gevestigd.

 • Parkeren: de locatie heeft een ruim eigen parkeerterrein.
 • Toegankelijkheid: deze locatie is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.
 • Openingstijden: 7 dagen per week van 8 tot 18.30 uur.

Routebeschrijving

 • Vanaf de A28: neem de afslag Zwolle-Zuid (18). Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.
 • Vanuit richting Raalte/Heino: ga vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten linksaf richting Ring Zuid. Volg de Ring en ga rechtsaf de N337 op (nog steeds Ring Zuid). Blijf op deze weg tot de afslag rechtsaf richting Veerallee/Centrum: ga hierin en volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Olst-Wijhe: volg de N337 tot je bij de stoplichten rechtsaf kunt richting Veerallee/Centrum. Volg de borden richting de IJsselhallen.
 • Vanuit richting Kampen: volg de N764 richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en volg de weg tot de T-kruising met de Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Volg de borden naar de IJsselhallen. Rijd voorbij het viaduct (A28) na het tankstation linksaf het parkeerterrein op.

Openbaar vervoer

De IJsselhallen in Zwolle zijn op 10 minuten loopafstand van NS station Zwolle (uitgang Centrum van het NS-station). Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Je kunt de Rieteweg ook met de bus bereiken. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Consultatiebureaus

In de gemeente Zwolle zijn er 3 consultatiebureaus:

 • Zwolle-Noord: Straussplein 2, 8031 AE Zwolle (Holtenbroek)
 • Zwolle-Zuid: Democratenlaan 86, 8014 VC Zwolle
 • Zwolle-West: Cultuurhuis Stadshagen, Werkerlaan 1, 8043 LT Zwolle

Wil je een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau spreken? Wanneer je ons op werkdagen belt dan belt ze je zo snel mogelijk terug. Kijk voor de contactgegevens rechts op deze pagina.

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Momenteel zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.