Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDLocaties Deventer

Locaties Deventer

De locatie van GGD IJsselland Deventer bevindt zich in het Centrum voor Gezondheid De Hoge Hond: Schurenstraat 8a, 7413 RA Deventer. Hier kun je terecht voor:

  • Consultatiebureau
  • Reizigersspreekuur
  • Soa-spreekuur

Hiernaast zijn er in Deventer nog andere consultatiebureaus.

Testlocatie coronavirus Deventer

De testlocatie van GGD IJsselland in Deventer vind je aan de Essenstraat 35. Hier kun je op afspraak (online via Rijksoverheid.nl/coronatest of telefonisch 0800 - 1202) terecht voor een test op het coronavirus. Hier testen wij ook medewerkers in zorg of onderwijs in de regio die in aanmerking komen voor voorrang. Bel voor een testafspraak met voorrang naar 0800 - 8101.

Route: Volg de borden Runshopping Centre De Snipperling. (Advies: Gebruik niet je navigatie naar het adres Essenstraat 35). Je vindt ons aan het kopse eind van het parkeerterrein, naast de Gamma. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen voor de testlocatie van GGD IJsselland en volg de aanwijzingen op het parkeerterrein (dus niet parkeren bij de Gamma). De ingang van de testlocatie is aan de rechterkant van het gebouw. Je kunt bij deze testlocatie binnen in de locatie of buiten bij de ingang van de locatie wachten tot je aan de beurt bent. Kom niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Vaccinatielocatie in Deventer

De vaccinatielocatie van GGD IJsselland in Deventer vind je in het voormalige Morrespand in Runshopping Centre De Snipperling. Voor de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein. De ingang is aan de voorkant van het gebouw. Dit is een andere ingang dan die van de testlocatie die aan de rechterkant van het gebouw is gevestigd! Het gebouw is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.

Route: Volg de borden Runshopping Centre De Snipperling.(Advies: Gebruik niet je navigatie naar het adres Essenstraat 35). Je vindt ons aan het kopse eind van het parkeerterrein, naast de Gamma. Parkeer je auto op één van de parkeerplaatsen voor het GGD IJsselland-gebouw en volg de aanwijzingen op het parkeerterrein (dus niet parkeren bij de Gamma). Kom niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Openbaar vervoer: Runshopping Centre De Snipperling is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bushalte). De reisduur vanaf het treinstation in Deventer is ongeveer 15 minuten. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

Consultatiebureaus

In de gemeente Deventer zijn er 5 consultatiebureaus:

  • Looweg 33c, 7437 RP in Bathmen
  • KEI 13: Wezenland 582F, 7415 JM Deventer
  • Gezondheidscentrum Spikvoorde: M.C. Escherweg 4d, 7425 RJ Deventer
  • Deventer Stad in gezondheidscentrum De Hoge Hond: Schurenstraat 8A, 7413 RA Deventer
  • PGA Schalkhaar, Frieswijkerweg 2, 7433 RB Schalkhaar, gebouw O

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Momenteel zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.