Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGDLocaties Dalfsen

Locaties Dalfsen

In de gemeente Dalfsen zijn er 3 consultatiebureaus:

  • De Trefkoele,Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen
  • Kulturhus De Mozaïek, Kroonplein 58 in Lemelerveld
  • Gezondheidscentrum Sluis [3], Omloop 2, 7711 XD Nieuwleusen

De Trefkoele is ook onze locatie waar we vaccineren tegen corona. Mensen die de vaccinatielocatie bezoeken, zijn gezond. 

Wil je een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau spreken? Wanneer je ons belt dan belt zij je zo snel mogelijk terug. Kijk voor de contactgegevens rechts op deze pagina.

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Momenteel zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.

Vaccinatielocatie in Dalfsen

De vaccinatielocatie van GGD IJsselland in Dalfsen vind je straks in Kulturhus De Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108. Naast en achter de vaccinatielocatie is een ruim parkeerterrein. De ingang is aan de voorkant van het gebouw. Het gebouw is goed toegankelijk met bijvoorbeeld looprek, rollator of rolstoel.

Route: De Trefkoele+ staat middenin Dalfsen.Vanuit alle richtingen rijd je Dalfsen in. Je komt bij De Trefkoele+ uit vanaf de Henri Dunantstraat, vanaf de Polhaarweg en vanaf de Brethouwerstraat. Je rijdt het parkeerterrein op via de Henri Dunantstraat. Volg voor de route de gele borden van de gemeente. Kom niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak. Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Openbaar vervoer: Er is een treinstation in Dalfsen en een bushalte vlakbij De Trefkoele+. Kijk op 9292.nl hoe je vanaf jouw vertrekpunt de vaccinatielocatie kunt bereiken.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.