Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Werken bij de GGD

Werken bij GGD IJsselland

Wil jij werken bij een organisatie waar we gezond leven voor iedereen belangrijk vinden? Wil je bijdragen aan een samenleving waarin we naar elkaar omkijken, ook als het minder goed gaat? GGD IJsselland staat middenin de samenleving en houdt zich bezig met allerlei onderwerpen die onze gezondheid raken. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse in een vacature en sluiten je opleiding, werkervaring en ambitie aan bij wat we vragen? We nodigen je van harte uit te solliciteren.

Vacatures corona

We zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor het projectteam COVID-19. De werving- en selectieprocedures lopen via onderstaande bureaus. Voor de najaarscampagne herhaalprik (vanaf september 2022) zijn wij nog op zoek naar medisch personeel.

  • Heb je belangstelling voor medische functies? Meld je dan aan bij Tempo-Team. Op tempo-team.nl vind je de openstaande vacatures en kun je direct solliciteren. Als er geen vacature in jouw regio op de website staat, dan zijn die er momenteel niet.
  • Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures voor niet-medische functies. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures voor bijvoorbeeld host of medewerker administratie? Maak dan een account aan op driessen.nl en stel een vacature-alert in voor GGD IJsselland.

Vacatures

PM+ Helper

Opleidingsplaatsen

​​​​​​​Ben jij in opleiding tot arts Maatschappij en Gezondheid en op zoek naar een opleidingsplaats? Wij bieden plekken binnen de vakgebieden Jeugdgezondheidszorg, Infectieziektebestrijding en Forensische zorg. Bij ons krijg je ruimte je verder te ontwikkelen met de enthousiaste begeleiding die bij jouw past.

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen vacature die bij je past? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Geef aan wat voor functie jouw interesse heeft en waarom je bij GGD IJsselland zou willen werken.

Werken en wonen in een van de mooiste regio’s van Nederland?

GGD IJsselland werkt voor 11 gemeenten: van Zwolle – waar onze hoofdlocatie is gevestigd - tot Hardenberg, van Deventer tot Steenwijkerland. De regio IJsselland betreft een gebied dat grotendeels ten oosten van de rivier de IJssel ligt. Waar Zwolle, Deventer en Kampen bruisende Hanzesteden zijn met een levendig centrum, liggen de andere gemeenten in IJsselland in een prachtige landelijk omgeving: variërend van bos en heide tot waterrijke gebieden zoals Zwartewaterland en Steenwijkerland.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.