Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Vacatures

Werken bij GGD IJsselland

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse in een vacature en sluiten je opleiding, werkervaring en ambitie aan bij wat we vragen? We nodigen je van harte uit te solliciteren.

Opleidingsplaatsen

Ben jij in opleiding tot arts Maatschappij en Gezondheid en op zoek naar een opleidingsplaats? Wij bieden plekken binnen de vakgebieden Jeugdgezondheidszorg, Infectieziektebestrijding en Forensische zorg. Bij ons krijg je ruimte je verder te ontwikkelen met de enthousiaste begeleiding die bij jouw past.
 

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen vacature die bij je past? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Geef aan wat voor functie jouw interesse heeft en waarom je bij GGD IJsselland zou willen werken.

Collega's aan het woord

Hoe is het om te werken bij GGD IJsselland? Dat kunnen onze collega's het beste vertellen. Lees en kijk verhalen van collega's.

Werken in één van de mooiste regio’s?

GGD IJsselland werkt voor 11 gemeenten: van Zwolle – waar onze hoofdlocatie is gevestigd - tot Hardenberg, van Deventer tot Steenwijkerland. De regio IJsselland betreft een gebied dat grotendeels ten oosten van de rivier de IJssel ligt. Waar Zwolle, Deventer en Kampen bruisende Hanzesteden zijn met een levendig centrum, liggen de andere gemeenten in IJsselland in een prachtige landelijk omgeving: variërend van bos en heide tot waterrijke gebieden zoals Zwartewaterland en Steenwijkerland.

Word jij arts M+G?

Als arts Maatschappij + Gezondheid zorg je niet voor één, maar voor iedereen. Je maakt je sterk voor de publieke gezondheid en staat middenin de maatschappij. Zo zie je meer, kun je meer, beteken je meer. Daarom noemen we het ook wel 360º geneeskunde. Heb jij het in je? Lees meer op de website artsmg.nl.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.