Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home  Mijn gezondheid

Mijn gezondheid

Jouw gezondheid is belangrijk. Maar hoe leef je gezond? En hoe kunnen infectieziekten voorkomen en bestreden worden? GGD IJsselland bestudeert de gezondheid van inwoners van de regio IJsselland. Lees meer over deze onderzoeken op onze website.

Informatie voor jongeren

Voor jongeren is er een aparte website met informatie over gezondheid: www.jouwggd.nl. Via deze website kun je ook anoniem chatten met een jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Wil je informatie over de gezondheidsonderzoeken die je in de onderbouw en bovenbouw van het voortgezet onderwijs krijgt? Bekijk dan onze gezondheidsonderzoeken.

GGD AppStore

GGD AppStore

Op GGDAppstore.nl vind je een overzicht van betrouwbare gezondheidsapps. Apps die voldoen aan de door de GGD opgestelde criteria worden geplaatst in GGD AppStore én voorzien van een herkenbaar vignet. De GGD AppStore is een dienst van alle 25 GGD’en en GGD-GHOR Nederland.

Workshop levensreddend handelen

In ongeveer 2,5 uur leer je wat je wel en niet moet doen bij een groot ongeval of incident. Denk bijvoorbeeld aan een busongeluk op de snelweg, noodweer tijdens een festival of een aanslag. Dit is een workshop van GHOR IJsselland, Veiligheidsregio IJsselland en Het Rode Kruis. Kijk voor meer informatie op de website van de Veiligheidsregio IJsselland

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.