Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Scholen & kindercentra Advies  Relaties en seksualiteit

Relaties en seksualiteit

De GGD helpt scholen bij vragen over het versterken van seksuele weerbaarheid, (on)bedoelde zwangerschap, anticonceptie, seksuele diversiteit, seksueel plezier en het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

De GGD ondersteunt ook bij het maken van een school brede visie op het thema relaties en seksualiteit. Aandacht voor dit thema bevordert een gezonde seksuele ontwikkeling van leerlingen en verkleint seksueel riskant gedrag.

Meer informatie

Wil je binnen de Gezonde School aan de slag met het thema Relaties & Seksualiteit, kijk dan op de website van de Gezonde School of maak gebruik van ons preventieteam via preventieseksuelegezondheid@ggdijsselland.nl.

Elk jaar vinden er een aantal kosteloze trainingen op de locatie van de GGD plaats. Wil je je hiervoor aanmelden? Of heb je vragen, wil je meer informatie over een van de programma's of wil je materiaal lenen? Neem dan contact op met het team seksuele gezondheid

Interessante websites

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.