Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: GemeentenGezonde gemeente De rookvrije generatie

De rookvrije generatie

Ieder kind dat geboren wordt, moet de kans krijgen om rookvrij op te groeien. Dat is één van de doelen van het Nationale preventie akkoord. Laten we rookvrij opgroeien vanzelfsprekend maken, zodat ieder kind beschermt wordt tegen rook en de verleiding om te beginnen met roken.

Steeds meer gemeenten zetten stappen op weg naar een rookvrije generatie. GGD IJsselland ondersteunt gemeenten hierbij. Dat doen we bijvoorbeeld door mee te denken over beleid of te helpen met praktische informatie en communicatiemiddelen. Ben je benieuwd hoe we jouw gemeente kunnen ondersteunen onderweg naar een rookvrije generatie? Neem dan contact op met Marleen Engelbarts, adviseur Gezondheidsbevordering.. 

GGD Rookvrij

Als GGD IJsselland kijken we ook naar wat we zelf kunnen doen voor de rookvrije generatie. Daarom zijn de gebouwen waarin we werken rookvrij en werken we aan het rookvrij maken van alle terreinen waar onze gebouwen op staan.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.