Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home Seks en gezondheid  Onbedoeld zwanger

Onbedoeld zwanger

Een positieve zwangerschapstest? Dat was wellicht niet de bedoeling. Elk jaar worden ongeveer 67.000 vrouwen ongepland of onbedoeld zwanger. Je bent dus zeker niet de enige. Een onbedoelde zwangerschap betekent niet dat het ook een ongewenste zwangerschap is.

Het kan soms lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Om een keuze te kunnen maken kan praten over de onbedoelde zwangerschap helpen.

Keuzehulp gesprek GGD

GGD IJsselland biedt kosteloos keuzehulpverlening voor onbedoelde zwangerschappen aan door gekwalificeerde hulpverleners. In zo'n keuzehulp gesprek geven de hulpverleners informatie over bijvoorbeeld welke keuzes er zijn en praktische tips. Tijdens het gesprek staan zij stil bij jouw persoonlijke situatie.

Het doel is niet om jou advies te geven wat je moet doen. Die keuze is aan jou en een partner (als die er is). Wel is er ruimte om alle gevoelens en gedachtes te bespreken. Indien nodig kunnen zij een vervolggesprek plannen of telefonisch contact houden. 

Je kan telefonisch of via het contactformulier een afspraak maken.

Meer informatie

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.