Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Home Mijn gezondheid  Onderzoek

Onderzoek

Team 'Beleidsadvies en Onderzoek' doet onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van inwoners in de regio IJsselland. Zo verzamelen we gegevens over onderwerpen als: woonomgeving, psychische gezondheid en veiligheid. Met deze onderzoeksgegevens adviseren wij onder andere gemeenten over hun lokale gezondheidsbeleid. De hulp van inwoners is belangrijk bij onze onderzoeken.

Deelname onderzoeken

GGD-panel

Wil jij ook deelnemen aan de onderzoeken? Meld je dan aan voor ons GGD-panel. Je ontvangt ongeveer 4 keer per jaar een uitnodiging voor een digitale vragenlijst. Het invullen duurt ongeveer 5-10 minuten per vragenlijst.

Ouderpanel jeugdgezondheidszorg

Heb je kinderen jonger dan 12 jaar? Dan kun je deelnemen aan ons ouderpanel om jouw ervaringen met de jeugdgezondheidszorg met ons te delen.

Privacy en beveiliging

Als je je aanmeldt voor het panel van GGD IJsselland, geef je toestemming dat je gegevens worden verwerkt voor de panelonderzoeken waar je aan meedoet en stem je in met de privacyverklaring.

IJssellandscan

Alle afgeronde onderzoeken rapporten, factsheets en andere beschikbare cijfers, kun je terugvinden de website IJssellandScan.nl

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.