Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

Ouderpanel jeugdgezondheidszorg

De zorg die we geven, willen we zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van jou en je kind. Daarom hebben we een digitaal ouderpanel.

Hoe werkt het ouderpanel?

Heb je kinderen jonger dan 12 jaar? Dan kun je deelnemen aan ons ouderpanel. Maximaal drie keer per jaar sturen we een korte vragenlijst en vragen we naar je mening over de jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 á 10 minuten.

Deelnemen aan het ouderpanel

Wil jij graag je ervaringen met de jeugdgezondheidszorg met ons delen? Meld je dan aan voor ons ouderpanel. Het invullen van de vragenlijsten kan via de computer, tablet of mobiele telefoon. Via onderstaande button kun je je direct aanmelden voor het ouderpanel.

Privacy en beveiliging

Als je je aanmeldt voor het ouderpanel van de jeugdgezondheidszorg, geef je toestemming dat we jouw gegevens verwerken voor de panelonderzoeken waar je aan meedoet en stem je in met de privacyverklaring.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.